Onder het mom ‘practise what you preach’ gaan wij de komende weken ons eigen kantoor in Creative Valley onder handen nemen. Want wat wij opdrachtgevers adviseren, mag niet in de eigen werkomgeving ontbreken. Daarnaast hebben we nog iets nieuws bedacht…

Futureproof concept

Duurzaamheid en circulariteit, een gezonde werkomgeving en agile werken zijn de pijlers in ons nieuwe concept. We hergebruiken meubilair en materialen, er komt meer groen in de ruimtes, een sta/ zit-aanlandplek wordt in hoogte verstelbaar, akoestische materialen spelen een grote rol, we kunnen straks in iedere ruimte volledig virtueel vergaderen en we zijn verder gegaan met de impact van kleuren op de werkomgeving, het multisensory design.

Modulair Working Hub

Wat is er dan nieuw? Samen met BuroBas, interieurarchitecten uit Eindhoven, hebben we een modulair werkpleksysteem ontworpen. Een werkplek waarbij je zowel geconcentreerd kan werken in je eentje maar waar je ook kunt samenwerken. Fysiek of digitaal. De akoestische materialen zorgen ervoor dat de plek geschikt is voor beide. Deze Working Hub, zoals we het genoemd hebben, is volledig remontabel en daardoor makkelijk en snel te implementeren in open kantoorconcepten. Een systeem waarvan wij, samen met BuroBas, heel benieuwd zijn hoe het werkt.

Nieuwe look & feel

U mag het ons vragen of zelf komen ervaren vanaf half januari 2020. Want dan gaan de deuren van YNNO nieuwe stijl open. De twee ruimtes YouWork, het kantoorgedeelte, en YouMeet, het interactieve vergadergedeelte, hebben dan een heel nieuw concept en uitstraling. BuroBas heeft ervoor gezorgd dat we herkenbaar blijven als YNNO en dat onze identiteit met het kleurenpalet oranje, groen, rood en blauw gehandhaafd blijft.

We blijven bereikbaar

Maar eerst is ons kantoor in verband met de verbouwing vanaf maandag 16 december drie weken dicht. Een recordtijd voor een verbouwing, dat zijn we gewend. Uiteraard blijven we gewoon bereikbaar via telefoon, e-mail en videoconference. Nieuwe manieren van werken, toch?