YNNO (spreek uit: you know) is het adviesbureau dat gespecialiseerd is in nieuwe manieren van werken. Wij helpen uw organisatie, teams en medewerkers om het resultaat van het werk op een hoger plan te brengen. Uw organisatie kan daarmee haar eigen ambities waarmaken en een nieuw niveau van presteren bereiken. Samen met u werken we aan nieuwe manieren van organiseren, het implementeren van business procesmanagement, digitale (samen)werken, een innovatieve huisvesting, het verhogen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid en teamgerichte begeleiding naar nieuwe manieren van werken. Met onze passie voor ons vak brengen wij frisse ideeën en inspiratie mee om uw mensen te enthousiasmeren, onderling te verbinden en mee te nemen in deze verandering.

Wij staan uw organisatie graag bij met onze deskundigheid en jarenlange ervaring. Onze adviseurs helpen u graag. De vakinhoudelijke specialisaties op de gebieden procesinnovatie, ICT, huisvesting, vitaliteit, duurzame inzetbaarheid en organisatiebegeleiding hebben wij zelf in huis zodat wij u in deze multidisciplinaire projecten uitstekend van dienst kunnen zijn.

Voor uw organisatie nemen wij de ervaring mee vanuit onze andere aansprekende klanten in het bedrijfsleven, de financiële dienstverlening, de overheid en het onderwijs in binnen- en buitenland. Om daarmee maximale kruisbestuiving en een frisse kijk op uw problematiek te waarborgen!

Naast ons werk voor u als klant in projecten zijn wij actief in wetenschappelijke onderzoeksprojecten en gaan wij regelmatig op studiereizen over de wereld om zelf nieuwe inspiratie op te doen. Wij organiseren voor u aantrekkelijke netwerken en masterclasses waar u andere klanten en collega’s kunt ontmoeten om te leren en samen verder kennis te ontwikkelen.

Laat u inspireren bij het vinden van uw eigen nieuwe manier van werken door het bekijken van onze YNNO-cases. Ook bent u van harte welkom om onze manier van werken te ervaren en te zien hoe wij ons werk, ICT en huisvesting op elkaar hebben afgestemd.