Hybride werken is niet meer weg te denken. Maar zelfs bij een goede balans tussen thuiswerken en op kantoor vallen er nog gaten, in afstemming, innovatie en betrokkenheid. Digitale manieren van samenwerking, kennisdeling en communicatie kunnen die gaten dichten en zorgen voor verbondenheid.

Voor die digitale verbondenheid moet je je als organisatie op drie dingen richten:

  1. Teamoverstijgend samenwerken en kennisdelen: online, transparant en asynchroon, met digitale crowdsourcing en co-creatie
  2. Engagement organiseren: digitale interactie aangaan met medewerkers, ook vanuit de directie
  3. Een wendbare, lerende organisatie creƫren: online kenniscommunities opzetten en medewerkers betrekken bij de strategie voor alignment en agility.

Hoe kunnen wij helpen?

YNNO begeleidt bij de ontwikkeling en uitrol van een engagement-strategie, gebaseerd op jullie strategische verhalen en een digitale-communicatiegids met kanalen en formats. Ook definiƫren we jullie communicatie-architectuur met doelgroepen en ondersteunen we bij online community management en gelaagde communicatie.

Daarnaast helpen we bij de inzet van de juiste digitale toolset en zorgen voor adoptie ervan. Denk aan een intern sociaal platform, samenwerktools en een intranet of kennisbank.

Allemaal vooruit!

Het resultaat? Jullie directie haakt de mensen ook digitaal effectief aan bij de strategie en vergroot daarmee het verandervermogen en de innovatiekracht van de organisatie. Jullie management stuurt hybride teams beter aan en bevordert teamoverstijgende samenwerking. Jullie medewerkers ervaren meer plezier, betrokkenheid en groeimogelijkheden in hun werk. Communicatie bereikt iedereen en borgt jullie bedrijfscultuur, terwijl HR welzijn verbetert en verloop tegengaat, en ICT voor een goede en veilige Digital Work Experience zorgt.