Robert-Jan Snijders

“Managen is de juiste
beslissing nemen op basis
van zo min mogelijk
informatie”

Robert-Jan (1967) is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve digitale werkomgevingen. Hierin staan nieuw ontwikkelde werkprocessen en het inbedden daarvan in de organisatie centraal. Robert-Jan is vooral een resultaat gedreven programmamanager die bij klanten grootschalige IT- en veranderprojecten leidt. Zijn voornaamste focusmarkten zijn de (Rijks-) overheid en financiële dienstverlening. Inhoudelijk is hij de expert op het gebied van het implementeren van zaakgericht werken en Business Process Management.

Robert-Jan over zichzelf: “Ik ben een enthousiaste en gedreven team player die op basis van samenwerking, theoretische kennis en veel praktijkervaring in staat is om uitdagende projecten en programma’s succesvol vorm te geven en af te ronden. Dat doe ik met veel energie, humor en met oog voor alle facetten die daarbij komen kijken. Ik ga geen enkele uitdaging uit de weg!”

Overige motto’s: • Een dag niet gelachen, is een dag niet geleefd; • Zonder wrijving, geen glans; • (Om)Denken in mogelijkheden

Als partner en directeur Robert-Jan binnen YNNO verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering, financiën en de fiscale en juridische zaken en natuurlijk het aanspreekpunt voor de aandeelhouders van YNNO.
Robert-Jan studeerde Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek aan de Technische Universiteit Delft en heeft een achtergrond in de ICT industrie op het gebied van document en workflow management.

Robert-Jan Snijders
Hier downloaden