Sinds 2013 is YNNO actief in de Caribische regio, met name op de voormalige eilanden van de Nederlandse Antillen.

Youmeet & Youwork Curaçao

We lagen strak op schema om in september de Curaçaose versie van ons succesvolle vergaderlocatie youmeet.nl te lanceren. Moderne ruimten, goede ligging en onovertroffen service. Volledig ontworpen om jouw vergadering of social event te laten slagen.

COVID19 mag dan invloed hebben op de planning, onze drive om er in Willemstad net zo’n succes van te maken als in Utrecht is er alleen maar groter door geworden.

YNNO Caribbean Recruitment: help building a Caribbean brain gain

Wij komen graag in contact met professionals met een Caribische achtergrond die daar nu niet werken, maar die dat wel willen of overwegen. Zo snel mogelijk na Covid19 of binnen 2 jaar. Permanent of tijdelijk, Senior manager of Young professional(WO of HBO), publieke- of private sector. We begeleiden je graag en niet alleen naar je eerstvolgende rol in de Caribische regio, maar zo nodig ook via onze Nederlandse partners naar een daaropvolgende rol terug in Nederland.

Consultancy

Integraal en kundig. Dat is wat YNNO Caribbean kenmerkt als het gaat om nieuwe manieren van werken en wat je van ons mag verwachten. Integraal omdat wij organisatieontwerp, proces innovatie, huisvesting, digitaal werken, gedrag & verandering en vitaliteit niet los zien van elkaar. Kundig omdat wij op alle gebieden de kennis in huis hebben. Met een hecht team consultants aan beide kanten van de oceaan begeleiden wij je naar een nieuwe manier van werken.

  • We hielpen het Openbaar Ministerie van Curaçao, Sint Maarten en de BES bij de automatisering van de uitwisseling van justitiële informatie tussen de verschillende delen van het Koninkrijk.
  • De Rijksdienst Caribisch Nederland begeleidde we bij de herhuisvesting van hun shared-service organisatie.
  • YNNO Caribbean adviseerde Gobièrnu Korsòu over verbetering van de publieke dienstverlening door modernisering van hun huisvesting en de ICT en verbetering van de interne samenwerking.

 

Adresgegevens:

Kaya Changa 3, Curaçao

T: +5999 8684264

KvK 142862(0) – CRIB 102459022 – MCB Bank 0032021904

info@ynnocaribbean.cw