Iedereen wil zijn klanten optimaal bedienen. Workflows stroomlijnen en efficiënter samenwerken. Processen continu optimaliseren. Dat kan allemaal binnen één slim softwaresysteem met Business Process Management (BPM), ook wel Case Management of Zaakgericht Werken genoemd.

De juiste informatie op het juiste moment

Denk eens aan een verzekeraar. Een klant dient een verzoek in. Voorheen zou je meerdere systemen moeten raadplegen, maar met BPM heb je direct alles bij de hand. Identificeer de klant, bekijk zijn gegevens en producten, en je kunt het verzoek direct behandelen.

Maar BPM is meer dan alleen efficiëntie. Het zorgt ook voor minder fouten en meer inzicht. Met de juiste informatie kun je beter anticiperen op klantvragen, waardoor je service nog persoonlijker wordt.

Hoe kan YNNO helpen?

Bij YNNO snappen we hoe jouw organisatie werkt. We doorgronden samen je werkprocessen, vinden de knelpunten en helpen je met vaststellen wat nodig is in combinatie met welke technologie, bijvoorbeeld van Pega, Appian of IBM. Daarna gaan we de uitdaging aan om samen met jullie invulling te geven aan wat we zelf bedacht hebben.

En daar houden we niet op, want werkprocessen zijn nooit echt ‘klaar’. Met BPM krijg je de tools om performance real-time te meten en aan te passen.

Meer dan software

Het succes van BPM draait niet alleen om software. Je zal ook anders denken over je werk, je team en je resultaten. Zo wordt je klant optimaal geholpen, gaan je medewerkers sneller en efficiënter werken, en kan je management de bedrijfsvoering beter volgen.