Wij kunnen u over de praktische realiteit van een nieuwe manier van werken vertellen. “Het voorbeeld zijn” noemen wij dat.

Wij werken zelf volledig mobiel en digitaal met de nieuwste ICT-toepassingen. Onze adviseurs kiezen zelf hun eigen ICT-middelen en onze ICT-systemen betrekken wij als dienst van providers. Wij sturen op samenwerking, kennisuitwisseling en communicatie in onze virtuele werkomgeving.

Ons kantoor, Creative Valley, is door onszelf samen met de vastgoedontwikkelaar ontwikkeld. Zo is dit een plek geworden die past bij onze manier van samenwerken en identiteit. Bovendien hebben wij er een innovatief vergaderconcept geïntroduceerd: Youmeet. Met Youmeet combineren we de behoefte van onze klanten aan innovatieve, op resultaatgerichte vergaderingen met onze filosofie van nieuwe manieren van werken.

 

 

 

In onze organisatie staan zelfsturing met duidelijke resultaatafspraken, ondernemerschap, vitaliteit, innovatie, teamgeest en kennisoverdracht hoog in het vaandel. Er is veel aandacht voor de individuele ontwikkeling en het opbouwen van een unieke eigenheid als adviseur. Dat vinden onze adviseurs en klanten belangrijk en geeft ons een duidelijke signatuur.

Wij nodigen u van harte uit om bij ons inspiratie op te komen doen en zelf een nieuwe manier van werken te ervaren.