Digitaal werken

YNNO begeleidt al jaren grotere en kleinere organisaties op het gebied van Workflow Management en digitaal werken. Bijvoorbeeld bij Van Oord, Dienst Koninklijk Huis, Kabinet der Koning en RVS Nationale Nederlanden. Doorgaans betreft het complexe implementaties.

Wij willen uw werk echt begrijpen en doorzien, waarna we het vertalen naar heldere, centrale en herkenbare structuren en afspraken. Uw processen en informatie worden gevormd op de juiste plek en zijn en blijven goed beschikbaar voor de juiste mensen. Zo wordt er gesprongen van mijn informatie naar ons werk. Silo’s worden doorbroken, teams en collega’s kunnen tegelijkertijd in dossiers en documenten werken en elkaars ideeën oppakken en opmerkingen meenemen. Online en tegelijkertijd samenwerken aan dezelfde stukken. Informatie is effectief beschikbaar binnen uw centrale structuur, bij de digitale bron. Iedereen is ‘on the same page’ en werkt met actuele informatie. Het vertrouwen is er dat het dossier er gewoon is, volledig en met één klik opvraagbaar. Creativiteit en productiviteit in een stroomversnelling. YNNO zorgt met haar begeleiding dat IT veel meer is dan technologie, uw werk wordt doeltreffend digitaal en voor uw collega’s beschikbaar gemaakt.

Digitaal werken in relatie tot Het Nieuwe Werken

In elk project waarin nieuwe manieren van werken een rol speelt, wordt nagedacht over papierloos werken, plaatsonafhankelijk werken, digitaliseren van dossiers, het gebruik van laptops en Wifi, video conferencing en audiovisuele middelen. YNNO adviseert en helpt de organisatie om uitgangspunten vast te stellen en hiermee vervolgens aan de slag te gaan.