Het kan zo veel beter

Digitaal werken: iedereen doet het. Informatie staat in de cloud, processen lopen via applicaties, we hebben geïnvesteerd in moderne hard- en software. En nu hybride werken is ingeburgerd is ook onze samenwerking digitaal: op afstand vergaderen, documenten delen, chatten. Maar wat levert het ons op?

Informatie is vaak moeilijk te vinden, de processen nodeloos ingewikkeld, de nieuwe systemen ondoorgrondelijk. We vergaderen te veel en onprofessioneel, onze mailboxen zijn overvol, we worden gek van al die chats en notificaties.

Nieuwe manieren van digitaal werken

Bij YNNO weten we dat digitalisering niet kan zonder nieuwe manieren van werken. Met nieuw ontworpen processen voor efficiënt en datagedreven werken; een goede digitale gebruikerservaring door slimme keuzes te maken in applicaties, systeeminrichtingen en werkafspraken; en een soepele invoering door duidelijke governance, overtuigende adoptiebegeleiding en effectief project- en verandermanagement.

Onze expertise ligt op de volgende gebieden:

  1. Hybride samenwerken in teams: het organiseren van de inrichting, uitrol, adoptie en governance van een samenwerkplatform (veelal met Microsoft365).
  2. Digitale verbondenheid: betrokkenheid stimuleren en teamoverstijgend samenwerken en kennisdelen via digitale kanalen.
  3. Business Process Management, ofwel zaakgericht werken: processen en work flows stroomlijnen met slimme automatisering.
  4. Datagedreven werken: het ontsluiten, analyseren en inzetten van organisatie-data ten behoeve van nieuwe manieren van werken.
  5. Artificial Intelligence: werkprocessen versnellen, verbeteren en omdenken door de veilige en verantwoorde inzet van AI.

Digitalisering dient een doel

Digitalisering moet altijd leiden tot betere bedrijfsresultaten. Bijvoorbeeld door grotere efficiëntie, slimmer samenwerken, betere dienstverlening of geëngageerde medewerkers. Omdat doelen steeds sneller (moeten) veranderen vergroten we ook de wendbaarheid van organisaties.

Met onze collega’s van het team Gedrag en Verandering zorgen wij bij elk project voor een grondig adoptietraject en stevig verandermanagement. Ook weten we hoe belangrijk het is om de governance goed in te richten. We pakken graag samen met onze collega’s van Huisvesting en Werkplek uitdagingen rondom hybride werken aan.

Onze mensen maken het verschil. Volgens onze klanten zijn wij altijd enorm betrokken en krijgen we zaken gedaan. We hebben een goede balans tussen solide ervaring en frisse blikken in ons team. Allemaal zijn we bevlogen om de laatste digitale technologie in te zetten als katalysator voor nieuwe manieren van werken.