Vanuit YNNO verdiepen wij ons in uw organisatie en bepalen met u wat de beste aanpak is. Naast een flinke dosis kennis van veranderen met een programmatische aanpak weten wij dat het uiteindelijk gaat om de mensen mee te nemen, blijvende resultaten te borgen en voldoende meetbare vooruitgang te boeken.

Ideeën en inspiratie

Uw collega’s worden door ons meegenomen in nieuwe ideeën en doen met ons inspiratie op. Pas dan wordt de theorie praktijk. Zien is geloven en niets werkt beter dan concrete oplossingen bekijken en er wat van te vinden. Wij nemen u mee op stap en geven de beste inzichten die wij voor u kunnen vinden. Daarmee ontstaat de energie en de wil om te veranderen.

Duurzame resultaten

Een nieuwe manier van werken in uw organisatie kost tijd om te beklijven. Resultaten uit uw projecten dienen sowieso van uitstekende kwaliteit te zijn om geaccepteerd te worden. De optelsom van deze resultaten geeft uiteindelijk het kloppende geheel; één manier van werken waar alles samenkomt. Uw werkprocessen, het duurzaam inzetten van uw medewerkers, ICT, werkomgeving en de manier waarop uw organisatie hiermee omgaat maken het geheel. Alles klopt en ligt in elkaars verlengde. Daarmee bereikt u een duurzaam resultaat. Uw nieuwe manier van werken is op alle fronten geborgd. Op dit nieuwe fundament kunt u weer verder bouwen.

Nieuw niveau van presteren

Voor u is een nieuwe manier van werken een antwoord en geen doel op zich. U wilt daar iets mee bereiken. Het raakt uw hele organisatie. Om de juiste beslissingen te nemen, bepaalt u met ons de concrete doelen afgeleid van uw overall strategie. Uit deze doelen en uw praktijk destilleren wij met uw team de nieuwe werkprincipes. Een strategisch werkconcept noemen wij dat. U beslist over deze koers en de consequenties hiervan. Wij meten de nulsituatie, stellen performancecriteria op voor uw vernieuwing en meten gedurende het traject hoe de resultaten tot stand komen. Wij gebruiken oplossingen die in de praktijk zijn bewezen en waarvan ook door onderzoek is bewezen dat zij echt werken. Samen met u koersen wij op concrete en aantoonbare prestatieverbetering.