Een huisvesting die waarde toevoegt!

Wij zijn expert op het gebied van adviseren over nieuwe manieren van (samen)werken. Stevige analytische competenties en kennis van de markt en nieuwe concepten blijven het fundament van ons team. Een goede omgeving haalt tenslotte het beste uit de medewerkers, zodat de prestaties naar een hoger niveau getild kunnen worden! De basis van ons model? Het huidige en toekomstige werk, werkprocessen en de mens die dit werk uitvoert, staan centraal.

Vóór op de golf

Door te adviseren helpen wij organisaties om nieuwe werkplekconcepten te ontwikkelen en deze succesvol in besluitvormingstrajecten op te nemen. Onze concepten liggen voor op de golf en onze opdrachtgevers zijn telkens trots op hun unieke werkomgeving. Medewerkers zijn blij met de begeleiding en betrokkenheid gedurende de conceptontwikkeling. Om dit te bewerkstelligen, beschikken onze adviseurs over een gereedschapskist met goed uitgewerkte basisproducten en vele interventies en werkvormen.

Geen standaardoplossing

De basis ligt bij het vertalen van de huidige werkprocessen en de toekomstige manier van werken naar een goed functioneel, technisch en op de beleving gericht kantoorconcept. De beleving van het kantoor komt tot uiting met de verdiepende lagen: groen, gezondheid, identiteit, smart building technologieën, oriëntatie, vlekkenplan, zonering, etc.​

Wij kiezen nooit voor een standaardoplossing, maar doen altijd onderzoek naar de unieke eigenschappen en wensen van de organisatie. Per werkprofiel worden met behulp van
gebruikersgroepen de toegevoegde waarden op functioneel en emotioneel vlak voor een nieuw werkplekconcept in kaart gebracht.