Nick Lettink

Nick is adviseur en programmamanager op het gebied van nieuwe manieren van werken.

Nick is gedreven door een grote passie voor ‘Werk’ en alles wat hier invloed op heeft. Door te redeneren vanuit brede maatschappelijke ontwikkelingen en toekomstperspectieven en dit praktisch toepasbaar te maken probeert hij organisaties te helpen naar een hoger niveau van presteren. Dit als coach, programmamanager of adviseur.

Hij houdt zich zowel bezig met lange termijn huisvesting-strategieën als met het ontwikkelen van integrale werkconcepten. Daarnaast ligt zijn focus op het managen van de bijhorende (verander)trajecten waardoor optimaal gebruik wordt gemaakt van het verandervermogen van de organisatie. Nick komt het best tot zijn recht in complexe omgevingen waar hij in een coachende of sturende programmarol een vertaalslag kan maken naar een toekomstgerichte manier van werken en deze ook kan implementeren.

Hij is analytisch sterk en zijn vermogen om complexe vraagstukken te structureren maken hem breed inzetbaar. Of het vraagstuk nu in het onderwijs, bij de overheid, zorg of in het bedrijfsleven ligt. Met zijn energie en passie voor het vakgebied inspireert Nick jong en oud met zijn actieve bijdrage aan diverse kenniskringen en tijdens colleges bij diverse universiteiten en hogescholen.

Nick Lettink
Hier downloaden