Marco van Walstijn

Marco van Walstijn is gespecialiseerd in het adviseren en leiden van transformaties naar nieuwe manieren van werken waarmee organisaties meer toekomstgericht worden. Zijn specialisatie is gericht op digitaal en hybride werken, maar ook de huisvestingsaspecten en adoptie van een andere werkstijl door de organisatie maakt deel uit van zijn opdrachten.

Marco is een creatieve en praktische strategisch adviseur, programmamanager en interimmanager die in deze verschillende rollen organisatie brede trajecten bedenkt en leidt bij zijn klanten. Zijn mensgerichte aanpak en degelijke digitaliseringsachtergrond zorgt ervoor dat hij goed kan schakelen tussen werkvloer en directie en vraagstukken kan vertalen van business naar ICT en vice versa. Marco is gewend om in bestuurlijk complexe organisaties resultaten te boeken waar organisatiesensitiviteit en omgaan met verschillende belangen onderdeel van het dagelijks werk zijn.

Marco heeft ruime ervaring in de publieke sector (rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties en onderwijs) en het bedrijfsleven (financiƫle sector, zakelijke dienstverlening, nutsbedrijven en ICT-bedrijven).

Als oprichter en partner van YNNO is hij verantwoordelijk voor de digitaal werken activiteiten van YNNO en medeontwikkelaar van het spraakmakende Creative Valley gebouw en het Youmeet vergaderconcept.
Marco heeft een achtergrond in de IT-industrie en organisatieadvies. Naar aanleiding van zijn verdiensten als programmamanager Digitalisering en directeur ICT van het Koninklijk Huis is Marco door Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander in 2017 onderscheiden met het Erekruis van de Huisorde van Oranje.

Marco van Walstijn
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact