Menno Polman

Menno is projectleider en adviseur op het gebied van nieuwe manieren van werken, hij zorgt ervoor dat de eisen en wensen van een organisatie worden vertaald naar een passend werkconcept en dat dit wordt gerealiseerd met zo min mogelijk overlast voor de organisatie. Menno is geïntrigeerd door de invloed van de fysieke omgeving op de prestaties en het welbevinden van de gebruiker.

Menno is gedreven om het maximale uit zichzelf te halen. Het tevreden stellen van de opdrachtgever geeft hem hetzelfde gevoel als strijden voor de winst op het sportveld. Net als in een sportteam is het voor hem een uitdaging om met diverse mensen in teamverband samen te werken, zodat je gezamenlijk een goed resultaat kunt leveren waarbij de opdrachtgever centraal staat.

Ik ben altijd op zoek naar de toegevoegde waarde van de huisvesting en de dienstverlening. Hierbij heb ik oog voor de mogelijke baten en kosten, maar ook voor de ondersteuning vanuit de afdelingen. Daardoor vormen de huisvesting, het werkplekconcept en de dienstverlening een hefboom in plaats van een struikelblok voor de verandering”.