YNNO was zichtbaar aanwezig tijdens Pega World, het grootste intelligent automation en customer engagement event ter wereld dat ieder jaar plaatsvindt in Las Vegas.

Niet alleen viel het team op door de fraaie zwarte en rode YNNO shirts. Ook de boodschap was helder. Als partner van Pega en de enige die geen software ontwikkelt, begeleidt en adviseert YNNO klanten bij de implementatie van Pega. Vooral gericht op de veranderingen voor de organisatie en manier van werken die dit met zich meebrengt.

“We positioneren ons als engagement leaders”, zegt Marc Gravekamp, consultant bij YNNO.

“Met het bouwen en invoeren van een systeem heb je lang niet alles opgelost. Eigenlijk begint het dan pas. Daarom nemen we organisaties niet alleen mee in de technische en functionele implementatie van de Pega-applicatie. We richten ons ook op het gebruik van een systeem en wat dat betekent voor een organisatie en de medewerkers, de user adoption. Dan heb je het echt over Business Proces Management. Organisatieprocessen die je anders inricht en medewerkers die je begeleidt om op een andere manier te gaan werken.”

Zelf gaat hij graag naar het event om geïnspireerd te worden. Door sprekers van Vodafone, Ziggo, Britisch Telecom en vele andere partijen. Om zijn blik te verruimen met de nieuwste trends op het gebied van bijvoorbeeld Artificial Intelligence en het gebruik van Big Data.

“Met deze ontwikkelingen in het achterhoofd kunnen we klanten beter adviseren en van dienst zijn. Zodat ze voor nu goed georganiseerd en ingericht zijn en tegelijkertijd voorbereid op de toekomst.”