Thijs Gaanderse

Thijs Gaanderse is een ervaren professional met meer dan 15 jaar ervaring in het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het stimuleren van organisatieverandering. Met een sterke bevlogenheid voor het creëren van een positieve werkomgeving, gelooft Thijs dat IT een cruciale rol kan spelen bij het verbeteren van de tevredenheid en productiviteit van medewerkers.
In zijn huidige functie als projectmanager en verandermanager heeft Thijs met succes verschillende projecten begeleid in zowel de publieke als private sector. Hij gaat elke uitdaging aan met een focus op het behalen van resultaten en maakt gebruik van zijn uitgebreide ervaring om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en obstakels te overwinnen.

Thijs begrijpt dat het bereiken van gewenste resultaten continu leren en aanpassen vereist. Hij benadrukt het belang van samenwerking en het creëren van een plezierige sfeer binnen projectteams. Thijs is ervan overtuigd dat uiteindelijk de betrokken mensen het verschil maken en streeft naar een hoge mate van plezier en humor in zijn projecten.
Met zijn expertise in projectmanagement, verandermanagement en procesoptimalisatie is Thijs toegewijd om organisaties te helpen hun doelen te bereiken en een werkomgeving te creëren waarin individuen kunnen gedijen.

Naast zijn rol als adviseur is Thijs peoplemanager en trekker van onze BPM propositie.

Thijs Gaanderse
Hier downloaden