Team Huisvesting is sinds kort uitgebreid door de komst van Yvet Brummelhuis. Zij zal de rol van adviseur huisvesting gaan vervullen en we stellen haar dan ook graag aan je voor!

“Hi! Ik ben Yvet, een nuchtere Twentse, maar voor de liefde verhuisd naar het mooie Wijchen. Naast verstand van werkplekken sta ik vooral ook bekend om reis- en restaurant tips, en gekke dansjes. Daar weet je me dus nu voor te vinden! De komende maanden worden zeker niet saai, want mijn vriend en ik verwachten binnenkort een dochtertje. Desalniettemin heb ik nu al ontzettend veel zin om na mijn verlof weer betrokken te zijn bij fantastische projecten en klanten!”

Werk technisch was Yvet de afgelopen jaren actief als ondernemer in het vakgebied facility management, en dan voornamelijk internationaal. Samen met haar team zorgde ze voor onder meer voor training op het gebied van facility management. Daarin werd niet alleen de facilitaire dienstverlening maar ook de bijbehorende huisvesting van organisaties regelmatig ter discussie gesteld.

Dat Nederland voorop loopt in de parade, betekent ook dat Yvet allerlei verschillen ziet met andere landen en hoe zij tegen werkplekken aan kijken.

“Nederlanders zijn ontzettend goede conceptdenkers. We denken vanuit facilitair en huisvesting steeds meer en steeds beter na over het hele plaatje: hoe willen we werken en wat is daarvoor nodig? We zoeken daarin ook de (strategische) samenwerking op met ICT en HR bijvoorbeeld. In het buitenland zie je vaak dat de facility of huisvestingsmanagers nog vaak een vrij operationele werkwijze hebben, simpelweg omdat facility management nog veelal wordt gezien als ondersteunend of als ultieme kostenpost in plaats van als strategisch adviseur.”

Haar internationale ervaringen neemt ze nu mee naar haar toekomstige opdrachtgevers in Nederland.

“Ik vind het fantastisch om me voor het eerst sinds jaren weer echt te focussen op de Nederlandse werkplek. Jarenlang heb ik er internationaal over verteld, juist omdat we dus voorop lopen in die parade. En de ontwikkelingen op het gebied van huisvesting volgen zich nu in zo’n gigantisch tempo op. Des te uitdagender om op Nederlandse bodem te mogen meedenken in prachtige projecten.”

Samenwerken met Yvet?

Connect met haar via Linkedin, of bericht haar hier.