Vacature: Senior Projectmanager Huisvesting en Werkplek

Menzis

YNNO is op zoek naar talentvolle professionals om ons team Huisvesting en Werkplek te versterken.

Wat bieden wij?

YNNO staat al bijna twee decennia bekend als een innovatief, inspirerend en toonaangevend adviesbureau op het gebied van nieuwe manieren van werken. Wij ondersteunen klanten op het gebied van business process management, digitaal samenwerken, innovatieve inrichtingsconcepten en met de begeleiding van de (gedrags-) verandering.

Met een vast team van vakspecialisten, programma-, project- en verandermanagers slagen wij er al jaren in om complexe projecten op een innovatieve en aantoonbaar succesvolle wijze tot een goed einde te brengen. Naast mooie opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers, bieden wij onze professionals de mogelijkheid om in samenwerking met collega’s te werken aan nieuwe producten en diensten. Wij werken zowel virtueel, bij opdrachtgevers als op ons kantoor in Utrecht (dat als enige kantoor in Nederland de Rietveld ontwerpprijs won) en je werkgebied is heel Nederland.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent geen straight forward projectmanager, je identificeert de impact van de keuzes voor de gewenste manier van werken voor de opdrachtgever. In deze functie ben je de verbindende kracht in het realiseren van projecten van schets tot oplevering. Als senior projectmanager ben je actief op tactisch en strategisch niveau en begeef je je in een dynamisch speelveld. Jij bent het eerste aanspreekpunt en waar nodig adviseer jij proactief jouw opdrachtgever. Zo speel je concreet en kundig in op de behoeften van stakeholders aan de klantzijde, neem je het initiatief met betrekking tot alle project gerelateerde werkzaamheden en stuurt ontwerpers en betrokken adviseurs aan.

Je hebt kennis van bouwkunde en gebouw gebonden installaties, maar je bent met name gefocust op het proces. Door jouw inbreng verloopt het proces goed en daarmee het project succesvol. Jouw belangrijkste succesfactoren zijn het ‘in control’ van de alle beheersaspecten en simpelweg het tevredenstellen van de klant.

Als senior projectmanager ben jij verantwoordelijk voor alle projectmanagementactiviteiten tijdens de fasen Definiëren, Ontwerpen, Implementeren en Gebruiken. Jouw projecten zijn bijvoorbeeld volledige verbouwingsprojecten van opstart tot een succesvolle oplevering begeleiden tot en met het uitrollen van de werkplekconcepten. Belangrijk is dat je ons kunt vertegenwoordigen bij opdrachtgevers en daar in teams aan complexe opgaven werkt. Dat je verder denkt dan alleen het geld of de planning en denkt in mogelijkheden. Wij creëren inspirerende omgevingen die energie geven en die ervoor zorgen dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Wij dagen je uit om anders te kijken en andere vragen te stellen. Je werkt vanuit thuis, ons kantoor in Utrecht of bij onze opdrachtgevers. Dit met als werkgebied heel Nederland.

Daarnaast ben je:

 • Een teamspeler: je werkt graag samen aan succesvolle projecten;
 • Flexibel: je zet jouw organisatiesensitiviteit in en past je aan waar nodig;
 • Initiatiefrijk: je komt met creatieve vernieuwende ideeën en oplossingen;
 • Resultaatsensitief: jij werkt proactief naar het beoogde doel;
 • Een sociale netwerker: je legt makkelijk contact.

Wat vragen wij verder?

 • Een afgeronde academische opleiding in een relevante richting (bijvoorbeeld bouwkunde of technische bedrijfskunde);
 • Vijf – tien jaar werkervaring in het managen van complexe, multidisciplinaire projecten;
 • Ruime ervaring in proces- en projectmanagement;
 • Goed ingevoerd in de principes van werken met geïntegreerde contractvormen, aanbestedingsvormen, budgetbewaking en bouw- en projectorganisatievormen;
 • Je bent politieksensitief en omgevingsbewust waarbij je makkelijk kunt schakelen op verschillende niveaus;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Affiniteit met duurzaamheid en akoestiek is een pré;
 • Affiniteit voor digitaal werken en de veranderkundige impact van nieuwe manieren van werken;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Hoe kom je met ons in contact?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil jij ons team versterken? Stuur dan jouw CV én een uitgebreide motivatie waarin je laat zien waarom juist jij de ideale kandidaat bent voor YNNO, naar solliciteer@ynno.com. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Nick Lettink of Menno Polman via 030 – 76 70 500.