Interim Management, een nieuwe tak binnen YNNO sinds begin 2020! De afgelopen maanden hebben mooie ontwikkelingen plaatsgevonden. YNNO werkt met een betrouwbaar netwerk van zorgvuldig geselecteerde, zelfstandige interim managers en adviseurs.

Zo vond op vrijdag 4 september de eerste YNNO onboarding middag voor de nieuwe interim-collega’s plaats en op vrijdag 13 november een themamiddag met als onderwerp “Nieuwe manieren van organiseren”.

Samenwerken is elkaar versterken!

Één van de zelfstandige professionals die verbonden is aan YNNO is Jan Gerard Hoendervanger:

Jan Gerard is gespecialiseerd in het ontwikkelen van effectieve en gezonde werkomgevingen. In de jaren ’90 was hij als adviseur nauw betrokken bij de opkomst van nieuwe kantoorconcepten en manieren van werken. Vervolgens werd dit de rode draad in zijn loopbaan. Als onderzoeker en docent heeft hij de afgelopen jaren zijn kennis verdiept en zijn vaardigheden verbreed. Als projectleider van de innovatiewerkplaats Healthy Workplace legde hij zich toe op het bevorderen van vitaliteit via de werkomgeving. Onlangs voltooide hij zijn proefschrift over ‘de psychologie van de flexplek’ en nu richt hij zich als zelfstandig adviseur weer volledig op praktijkvraagstukken.

 Jan Gerard: “De samenwerking met YNNO ontstond voor mij heel natuurlijk, doordat ik meerdere YNNO’ers al lang ken en respecteer als vakgenoten. Het klikt zowel persoonlijk als vakinhoudelijk heel goed. Het krachtige van het bedrijf vind ik dat het expertise in huis heeft op alle gebieden die cruciaal zijn bij nieuwe manieren van werken en werkomgevingen – gedrag en verandering, ICT en huisvesting. In deze fase van mijn loopbaan koester ik mijn zelfstandigheid, maar ik zie zeker ook de meerwaarde van teamwork en kennisdeling. Daarom vind ik het heel fijn om een warme link met YNNO te hebben.”

Binnen YNNO zijn Jan-Peter Kastelein en Frederik van Steenbergen verantwoordelijk voor interim management. Zij zien veel kansen in de samenwerking met Jan Gerard.

“ Jan Gerard kennen we al jaren en is een uitermate goede professional. Vanuit zijn promotie onderzoek heeft hij regelmatig kennis uitgewisseld met ons team over gedrag van mensen en concentratie binnen activiteit gerelateerde werkomgevingen. Zijn woonplaats maakt het aantrekkelijker voor ons om projecten uit te voeren in de noordelijke regio’s van Nederland.”

Meer weten over YNNO Interim Management?

Interim Management