Bedrijven, instellingen of overheden vragen YNNO regelmatig voor ondersteuning bij procesverbeteringen, de implementatie van een nieuwe visie of strategie voor de huisvesting of een digitale werkomgeving. Ook het begeleiden van medewerkers naar een nieuwe manier van werken behoort vaak tot de vraag. Uitdagende projecten die soms vragen om een tijdelijke versterking van het team.

Tijdelijke versterking

Naast ons solide team van YNNO consultants die je kunnen begeleiden in het verkennen, ontwerpen, definiëren en implementeren van een nieuwe manier van werken voor je organisatie, kunnen wij je ook ondersteunen met een ervaren interim manager op het gebied van innovatieve huisvesting, digitaal werken en het managen van complexe veranderingen. Met kennis van en ervaring in zorg-, leer, en werkomgevingen. Als programmamanager of projectmanager.

Deskundig en gedreven

De YNNO interim managers hebben inzicht in de organisatie uitdagingen van nu zoals: agile werken, proces innovatie, nieuwe technologie, duurzaamheid en gezondheid en vitaliteit. Ze houden focus op het resultaat in relatie tot het financiële plaatje en zijn communicatief sterk. Daarbij beschikken ze over de vaardigheid en gevoeligheid om mensen op ieder niveau van de organisatie mee te krijgen in de verandering. Met hun overtuigingskracht, doortastendheid en gedrevenheid hebben ze alle eigenschappen die nodig zijn voor succes.

Succes door samenwerking

YNNO werkt met een betrouwbaar netwerk van, zorgvuldig geselecteerde, zelfstandige interim managers. Naast de kennis en ervaring die ze zelf meenemen kunnen onze interim managers altijd een beroep doen op de specialistische expertise van onze consultants. De lijnen tussen onze consultants en de interim managers zijn kort en snel en je bent als klant dan ook verzekerd van het beste resultaat.

Wij helpen je graag verder

Op zoek naar de juiste interim professional? Neem dan contact met ons op. Vul via onderstaand formulier je gegevens in met een korte beschrijving van de opdracht, dan nemen wij snel contact met je op. Na een zorgvuldige intake, stellen wij de geschikte interim manager(s) aan je voor.

Contactformulier