Ik ben een interim manager  Ik zoek een interim manager


YNNO faciliteert organisaties naar een nieuwe werkomgeving op het gebied van huisvesting, gedragsverandering en digitaal werken. Uitdagende projecten die soms vragen om een tijdelijke versterking van uw team.

Interim management

Naast ons solide team van 35 adviseurs die u begeleiden in het hele traject naar nieuwe manieren van werken, kunnen wij u ondersteunen met een ervaren interim manager. Op een van de drie thema’s, of alle drie. Als programmamanager of projectmanager.

Businesspartners

De YNNO interim managers stappen in uw organisatie als gelijkwaardige businesspartners. Het zijn ervaren managers. Ze houden focus houden op het resultaat in relatie tot het financiële plaatje, hebben inzicht in de strategische en tactische doelen van uw organisatie en zijn communicatief sterk. Inclusief alle soft skills om mensen op ieder niveau van de organisatie achter zich te scharen. Met hun overtuigingskracht, doortastendheid en bevlogenheid hebben ze alle eigenschappen die nodig zijn voor goed leiderschap.

Uitgebreide kennis

Op ieder moment kunnen onze interim managers de uitgebreide kennis van onze adviseurs aanspreken. Doordat we ook wetenschappers in dienst hebben en actief onderzoek doen, reikt deze kennis ver. We leveren evidence based design, delen onze kennis als spreker op conferenties, zijn onderdeel van denktanks en we publiceren in relevante media. Kennis die we continu aanvullen met studies en certificaten op specifieke onderwerpen als duurzaamheid, gezondheid en welzijn.

Beste resultaat

De interim managers zijn in dienst van YNNO. Daarnaast werken we met een betrouwbaar netwerk van zelfstandig interim managers. Allemaal hebben ze toegang tot onze kennis en expertise. Doordat we zowel interim management als advies in huis hebben, zijn de lijnen kort en snel en bent u verzekerd van het beste resultaat.

Interesse?

Bent u op zoek naar een interim manager? Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en een korte beschrijving van de opdracht, dan nemen wij contact met u op. Na een zorgvuldige intake, stellen wij de geschikte interim manager(s) aan u voor.

Contactformulier