Wil jij in korte tijd alles uit een team halen voor het beste resultaat? Bij YNNO brengen we interim managers en opdrachtgevers samen voor tijdelijke projecten op uitdagende onderwerpen. Ons netwerk van toonaangevende opdrachtgevers varieert van overheid, zorg, financiën, verzekering, IT, vastgoed en farma.

De blik vooruit

Bij YNNO ben je nu bezig met de onderwerpen van morgen. Huisvesting, gedragsverandering en digitaal werken voor nieuwe manieren van werken, vraagt om de blik ver vooruit. Ga je bij ons als interimmer aan de slag, dan heb je een solide team van adviseurs tot je beschikking voor aanvullende kennis en expertise, vaak vanuit een wetenschappelijke achtergrond.

Wat wij jou bieden

Wij zijn altijd op zoek naar talentvolle managers in ons vakgebied. Wat wij jou bieden? Behalve een uitdagende opdrachtgever en een passend salaris, vind je bij YNNO alle ruimte en kansen om te groeien. Wij hebben aandacht voor jou als professional en als persoon. Voor wat jou drijft, waar je talenten liggen of waar je je verder in wilt ontwikkelen. Of je nu in dienst bent of flexibel voor ons aan de slag gaat, je maakt deel uit van ons energieke en gezellige team op een inspirerende locatie.

Aan de slag?

  1. Heb jij meer dan 10 jaar ervaring als interim/ project manager, een HBO+ werk- en denkniveau, financiële kennis en de drang om jezelf continu te ontwikkelen?
  2. Ben je thuis in huisvesting, gedragsverandering, IT, HR, bouwmanagement of facility management?
  3. En omring je je graag met collega’s die je scherp houden?

Wij ontvangen dan graag je gegevens en je CV via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Aanmeldformulier Interim Manager YNNO

  • Max. file size: 256 MB.