YNNO faciliteert organisaties naar een nieuwe werkomgeving op het gebied van huisvesting, gedragsverandering en digitaal werken. Uitdagende projecten die soms vragen om een tijdelijke versterking van uw team.

Behalve in advies naar nieuwe manieren van werken, is YNNO ook uw partner in interim management. Zoekt u als organisatie een interim manager of wil je als interim manager voor YNNO werken, maak dan onderstaand een keuze en lees verder.

Ik zoek een interim manager

Ik ben een interim manager

Interim management

Naast ons solide team van 35 adviseurs die u begeleiden in het hele traject naar nieuwe manieren van werken, kunnen wij u ondersteunen met een ervaren interim manager. Op een van de drie thema’s, of alle drie. Als programmamanager of projectmanager.

Businesspartners

De YNNO interim managers stappen in uw organisatie als gelijkwaardige businesspartners. Het zijn ervaren managers. Ze houden focus houden op het resultaat in relatie tot het financiële plaatje, hebben inzicht in de strategische en tactische doelen van uw organisatie en zijn communicatief sterk. Inclusief alle soft skills om mensen op ieder niveau van de organisatie achter zich te scharen. Met hun overtuigingskracht, doortastendheid en bevlogenheid hebben ze alle eigenschappen die nodig zijn voor goed leiderschap.

Interesse?

Bent u op zoek naar een interim manager? Vul via onderstaand formulier uw gegevens in en een korte beschrijving van de opdracht, dan nemen wij contact met u op. Na een zorgvuldige intake, stellen wij de geschikte interim manager(s) aan u voor.

Contactformulier