Jan Gerard Hoendervanger

Het is nu – meer dan ooit – tijd voor nieuwe manieren van werken, die vragen om een toekomstgerichte, integrale aanpak van de werkomgeving.

Opgeleid als bedrijfskundige, specialiseerde ik me in de jaren negentig als huisvestingsadviseur. Het was de tijd waarin nieuwe kantoorconcepten en manieren van werken werden uitgevonden. De fascinatie voor deze materie kon ik vervolgens verder uitdiepen in mijn werk als docent en onderzoeker. Het afstemmen van organisatie, mens, werk en werkomgeving blijft mijn rode draad, nu in de rol van zelfstandig adviseur. Omdat ik geloof in de kracht van teamwork en kennisdeling, werk ik graag samen met de professionals van YNNO.

Wat heb je nodig om je werk goed te kunnen doen – als persoon, team en organisatie? Die eenvoudige vraag stel ik graag centraal in mijn advieswerk. Een gefundeerd antwoord is voor mij de sleutel voor het ontwikkelen van een effectieve en gezonde werkomgeving en manier van werken. De gezamenlijke zoektocht geeft mij in elk project weer veel energie.

In projecten richt ik me op visievorming en conceptontwikkeling en vervolgens bewaak ik de vertaling in ontwerp, realisatie en implementatie. Op basis van mijn brede kennis en ervaring ben ik graag degene die, als integraal projectleider, verschillende vakdisciplines en invalshoeken integreert. Daarnaast brengt ik graag specifieke expertise in, bijvoorbeeld bij het analyseren van behoeften, het evalueren van projecten of het ontwikkelen van visies en alternatieven. Waar de kans zicht voordoet, verbind ik mijn advieswerk met onderzoek en onderwijs.

Jan Gerard is sinds 2020 gelieerd aan YNNO en werkt in diverse projecten met YNNO samen.

Jan Gerard Hoendervanger
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact