Op 8 januari was het zover: de SKEPP pitch! Jaarlijks event op de tweede donderdag van het jaar. Ditmaal te gast bij de Amsterdamse AtoomClub aan de ring West.

Vanuit verschillende invalshoeken werd stilgestaan bij het fenomeen community en de bijdrage van de kantooromgeving aan de ontmoeting en kennisuitwisseling.  Het programma bestond uit een interview met Eyad Zahra die het Amerikaanse initiatief WeWork toelichtte, dat nu in Amsterdam de eerste locatie opent.  Vervolgens een presentatie van Starbucks over het fenomeen dat de Starbuckslocaties voor sommigen veranderen in kantoren waar wordt gewerkt. BNR-futuroloog Richard Lamb nam het stokje over met een kijkje in de toekomst van de kantoor-community.

Tenslotte werd het SKEPP glossy magazine uitgereikt aan de circa 180 vastgoed gerelateerde genodigden. Dit gebeurde middels een live gesprek van initiatiefnemer Mattijs Kaak met Frederik van Steenbergen van YNNO over nieuwe manieren van werken en de impact daarvan op kantoorgebouwen. Op de achtergrond werden beelden getoond van het prijswinnende Creative Valley. Het magazine bevat allerlei artikelen, rapportages en interviews over het kantoor van de toekomst.

Het uitgebreide interview met Frederik van Steenbergen over nieuwe manieren van werken, vind je hier.

Meer weten over nomadisme, wat te doen met de leegstand? Waarom typewriter een mooi woord is? Kortom, heb je interesse om het magazine te ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info@ynno.com en wij zorgen dat u het ontvangt (zo lang de voorraad strekt).