Vacature: Medior Adviseur Business Process Management

YNNO dopper

YNNO is op zoek naar talentvolle professionals om ons team Digital Transformation Experts te versterken.

Wat bieden we?

YNNO staat al bijna twee decennia bekend als een innovatief, inspirerend en toonaangevend adviesbureau op het gebied van nieuwe manieren van werken. Wij ondersteunen klanten op het gebied van business process management, digitaal werken, innovatieve huisvesting en vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Met een vast team van vakspecialisten, programma- en projectmanagers slagen we er al jaren in om complexe projecten op een innovatieve en aantoonbaar succesvolle wijze tot een goed einde te brengen. Naast mooie opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers, bieden wij onze professionals de mogelijkheid om in samenwerking met collega’s te werken aan nieuwe producten en diensten. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht (dat als enige kantoor in Nederland de Rietveld ontwerpprijs won), met als werkgebied heel Nederland en België.

Wat verwachten wij van jou?

Vanaf de start tot en met de oplevering van een project zorg je voor de coördinatie, aansturing en communicatie met alle stakeholders. Zowel binnen je team als binnen de klantorganisatie. Door jouw inbreng verloopt het project succesvol. Belangrijk is dat je ons kunt vertegenwoordigen bij opdrachtgevers en daar in teams aan complexe BPM-trajecten werkt, waarvan een groot deel is gebaseerd op Scrum/Agile principes. Een praktische insteek en ‘weten waarover je het hebt’ zijn daarbij leidraad voor ons, en dat is tevens wat we van jou verwachten.

Daarnaast ben je:

  • Een teamplayer: je werkt graag samen aan succesvolle projecten
  • Flexibel: je zet jouw organisatiesensitiviteit in en past je aan waar nodig
  • Initiatiefrijk: je komt met creatieve ideeën en oplossingen
  • Resultaatgedreven: jij werkt actief toe naar het realiseren van het beoogde resultaat

Wat vragen wij verder?

  • Een afgeronde HBO en/of academische opleiding in een relevante richting. Dat wil zeggen: (Technische) Bedrijfskunde, Informatica of bijvoorbeeld een relevante studie op een van de drie Technische Universiteiten in Nederland.
  • Je hebt drie tot zes jaar werkervaring in het managen van complexe, multidisciplinaire ICT-projecten, binnen (Rijks-)overheden, de bancaire- en verzekeringssector en/of de energiesector en beschikt over een (actueel) netwerk in minimaal een van die sectoren.
  • Je bent goed ingevoerd in de principes van het proces- en projectmanagement en hebt aantoonbare ervaring met Agile/Scrum, Pega en/of Appian, bij voorkeur aantoonbaar met certificering.
  • Daarnaast zijn ervaring op het vlak van projecten met low coding, workflow management, ERP-software en procesoptimalisatie een pre.
  • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs B.

Hoe kom je met ons in contact?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil jij ons team versterken? Stuur dan jouw CV én een uitgebreide motivatie waarin je laat zien waarom juist jij de ideale kandidaat bent voor YNNO, naar solliciteer@ynno.com. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Robert-Jan Snijders via 030 – 76 70 500.