Hoe maken we de wereld van werk beter, leuker en productiever? De afgelopen periode is het maar al te goed duidelijk geworden dat het Hybride Werken hier een belangrijke rol in speelt. Toewerken naar Hybride Werken is voor veel organisaties een (middel)lange termijn traject. Maar naast deze bestaande trajecten vraagt de continue veranderingen ook om een wendbare aanpak. Wat kun je morgen al aanpakken?

Aanmelden Masterclass

Meld je direct aan voor een van onze kosteloze masterclasses. Let op! Er zijn slechts 10 plekken per masterclass beschikbaar, dus schrijf je snel in!

Voorkeur deelname (afhankelijk van geldende maatregelen) *(Required)
Wilt u zich aanmelden voor de virtuele terugkomsessie op woensdag 16 februari van 09.00 tot 10.00?(Required)Prototyping Work

Vanuit YNNO werken we samen met Prototyping Work, juist voor dit soort vraagstukken. Prototyping Work helpt om jouw organisatie te evolueren door kleine experimenten te gebruiken, ontwikkeld door medewerkers. Met hun methode kan je wendbaar aan de slag gaan met Hybride werken en start direct een betekenisvolle verandering.

uitnodiging masterclass

Wendbaar aan de slag met hybride werken

En daar worden wij enthousiast van. Daarom willen we jou uitnodigen voor onze masterclass ‘Wendbaar aan de slag met Hybride Werken‘.

Gedurende deze masterclass gaan we stap voor stap aan de slag. Want door klein te beginnen, kunnen we snel starten en jouw organisatie in beweging zetten. We bepalen de doelen, gaan daadwerkelijk aan de slag, doen ervaring op, en vervolgens leren we van deze ervaring en zetten we de volgende stap.

Het resultaat van de masterclass is dat jouw organisatie door kan gaan met de planvorming voor de lange en middellange termijn, en tegelijkertijd ook nu het verschil kan maken voor jouw medewerkers. Om zo jouw organisatie wendbaar te maken: nu én in de toekomst.

We kijken ernaar uit om een interactieve en leerzame sessie met elkaar te hebben over Hybride Werken.