Jamie Nap

Ik ben Jamie en inmiddels al heel wat jaren verbonden aan YNNO. Begonnen als officemanager, maar in de afgelopen jaren heb ik diverse rollen achter mijn naam kunnen schrijven. Van het verwerken en uitvoeren van de financiële- en salarisadministratie, tot aan het coachen en begeleiden van het interne officemanagement-team.

Het afgelopen jaar heb ik een opleiding gevolgd op het gebied van human resources, wat me echt heeft geholpen om de ins en outs van HR-processen en beleid te begrijpen. Hierdoor ken ik de organisatie door en door en begrijp ik de specifieke organisatie-behoeften en doelen van ons team. Met elkaar maken we het verschil voor onze medewerkers.

Een van de dingen die YNNO echt bijzonder maakt, is de vrijheid om jezelf te ontplooien. Het is geweldig om in een omgeving te werken waar creativiteit en initiatieven worden aangemoedigd en gewaardeerd.

Ik ben trots op mijn langdurige betrokkenheid en kijk ernaar uit om nog meer bij te dragen aan het welzijn van onze medewerkers en ontwikkeling van de club!

 

‘Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet!’

Jamie Nap
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact