Bart van Roekel

Experimenteer goed en faal meesterlijk

De wereld van werk verandert, de afgelopen jaren misschien wel sneller dan ooit. Iedere organisatie zal mee moeten bewegen met deze veranderingen om het unieke bestaansrecht van de organisatie overeind te houden. Toewerken naar een nieuwe manier van werken is voor veel organisaties een (middel)lange termijn traject. Naar mijn mening vragen de huidige continue veranderingen ook om een meer wendbare aanpak. Wat kun je morgen al aanpakken?

Bart (1992) komt tot zijn recht door middel van zijn spontaniteit en actiegerichtheid. Vanuit de rol van adviseur of (integraal) projectmanager gaat Bart opzoek naar de perfecte match tussen de medewerkers zijn of haar ideale manier van werken en de ambities van de organisatie. Door dit als teamplayer aan te pakken kunnen medewerkers niet alleen in maar ook aan hun eigen organisatie werken.

Bart heeft zowel ervaring met het opstellen van lange termijn huisvestingstrategieƫn en het ontwikkelen van integrale werkconcepten als mede het ontwikkelen van verandertrajecten naar een nieuwe manier van werken.

 

Bart van Roekel
Hier downloaden