Bart van Roekel

In a world where money is no longer the primary motivating factor for employees, focusing on the Employee Experience is the most promising competitive advantage that organisations can create.

Bart is binnen YNNO gegroeid van student naar trainee naar volwaardig adviseur en specialiseert zich in visievorming, conceptontwikkeling en waarde gericht huisvesten.

Hij is intrinsiek gemotiveerd in het creëren van een manier van werken die aansluit bij de eisen van de organisatie, maar voornamelijk bij de wensen en behoeften van de gebruikers. Door middel van creatieve oplossingen wil Bart een positieve bijdrage maken in zijn omgeving. Bart is in 2017 afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit voor de studie ‘Master Management, Economics and Consumer studies’. Zijn masterscriptie schreef hij in samenwerking met YNNO met een focus in hoeverre de fysieke werkomgeving het welzijn op het werk beïnvloedt. De resultaten van zijn masterscriptie hebben geleid tot een plek in de finale van de studentencompetitie van EuroFM en daardoor heeft Bart zijn masterscriptie gepresenteerd in Londen en Sofia. Mede door zijn wetenschappelijke onderzoek hecht Bart veel waarde aan het vinden van de perfecte match tussen de medewerker en zijn of haar ideale manier van werken.