(Europese) Aanbesteding

 

Organisaties in de publieke sector krijgen vaak te maken met (Europese) aanbestedingen.

Dit heeft als doel het besparen van publieke gelden, waarbij het uitgangspunt is dat het aanbiedingsproces objectief, transparant en non-discriminatoir dient te gebeuren. Het goed uitvoeren van een aanbestedingstraject vereist daarom inhoudelijke kennis, marktkennis en kennis van wet- en regelgeving die geldt voor aanbestedingsprocedures. YNNO kan u in samenwerking met uw inkooporganisatie hierin begeleiden en ontzorgen gedurende het gehele aanbestedingsproces.

Leveranciersselectie

Het selecteren van de juiste leverancier die al uw eisen en wensen op het gebied van BPM kan invullen is een belangrijke stap.

Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat snel een leveranciersselectie uit te voeren. Wij kunnen dit proces faciliteren door middel van de volgende producten:

Inkoopbegeleiding

Wij begeleiden de inkoop van meubels, materialen en de selectie van leveranciers. Wij zijn onafhankelijk en kennen de markt, waardoor we een uitstekend prijs/kwaliteitsniveau kunnen bieden.

Voor de inkoopbegeleiding en leveranciersselectie werken we nauw samen met uw inkoopafdeling zodat alles volgens de normen van uw eigen organisatie verloopt.


Alle expertises