Yvet Brummelhuis

Mijn naam is Yvet en ik ben adviseur op het gebied van nieuwe manieren van werken. Met mijn achtergrond in Facility Management ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de gebouwde omgeving. Maar het wordt pas interessant als we kijken naar de gebruiker ervan. Wat heeft die nodig om goed te kunnen werken? Gezond en happy te blijven? Productief te zijn?

De vraag klinkt vaak een stuk makkelijker dan het antwoord is, en daar kom ik vaak om de hoek kijken. Voordat ik team YNNO kwam versterken, werkte ik jarenlang als ondernemer. Als ik daar iets van heb geleerd, dan is het dat je met doorzettingsvermogen, creativiteit en eerlijkheid vaak ver komt. Alle drie ook van onmisbaar belang in mijn rol als projectleider of programmamanager. Projecten variëren van het uitwerken van werkplekconcepten tot huisvesting strategieën en alles er tussenin. Hoe complexer de situatie, hoe leuker het voor mij is.

Het allermooiste aan de projecten die we mogen doen vind ik de verbinding tussen mensen opzoeken. De juiste mensen aan elkaar verbinden, ‘de juiste mensen op de juiste plek’, en mensen motiveren en enthousiasmeren. Ik ben er ook van overtuigd dat je zo het beste resultaat behaalt, want uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat ik mezelf overbodig maak en dat er een ijzersterke fundering voor de toekomst ligt!

Yvet Brummelhuis
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact