Viola den Hartog

Viola den Hartog helpt organisaties in het brede veld van digitale transformaties en datagedreven werken. Dit doet zij voor zowel de publieke als de private sector. Haar focus ligt op het samenbrengen van mensen die zich met deze uitdagingen bezig houden. De mensen die er hun werk mee kunnen verbeteren en de vakexperts die dit mogelijk maken.

Viola combineert hierbij verschillende disciplines zoals Business proces management, Data Management, Lean en Agile werken om de strategische doelen van een bedrijf te bereiken en hands on aan de slag te gaan: focus op doen. Samen werken, kennisdelen, leren en verbeteren.

Viola heeft een track record als COO en Senior Change Manager en werkt momenteel als Programmamanager Datagedreven werken om organisaties te helpen in dit vakgebied.

Haar ervaringen in dit vakgebied heeft zij gebundeld in het managementboek Datagedreven werken in de praktijk. Dit boek is onderdeel van het koersbeeld Data-digivaardige leiders van de Hogeschool Arnhem/Nijmegen. Tevens is het breed te verkrijgen voor geïnteresseerden via de (online) boekhandels. Viola is cum laude afgestudeerd aan de Universiteit Groningen, Master Economics/Marketing.

Viola den Hartog
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact