Sander de Jong

Sander is een energiek en gedreven persoon die complexe materie terug kan brengen naar de essentie. Een stabiele teamspeler met empathisch vermogen die coachend, pro-actief en verbindend is. De doorvertaling van de doelstellingen naar programma’s met een integrale en multidisciplinaire benadering is bij hem in goede handen. Waarde toevoegende huisvesting vanuit de initiatieffase (conceptontwikkeling) en altijd met voldoende focus op stakeholdermanagement en communicatie.

De programma- en projectmanagement ervaring die Sander heeft opgedaan, varieert van zowel innovatieve nieuwbouw, renovaties en revitalisering in verschillende marktsegmenten, en stelt hem in staat om multidisciplinaire teams inhoudelijk te adviseren, effectief aan te sturen en alle mogelijke beheersaspecten te bewaken. Complexe bouwprojecten zijn bij hem in goede handen: altijd verbindend met daadkracht, passie & vooral plezier. Ruim 25 jaar helpt hij organisaties bij het ontwikkelen van een toekomstvisie met onderbouwd advies, procesbegeleiding, doordachte plannen en de realisatie ervan.

“Met alleen denkkracht zijn we er niet, ook organisatiekracht is nodig om het gerealiseerd te krijgen.”

Met zijn bedrijfskundige-, technische- en vastgoed achtergrond is hij goed in staat om de volledige bedrijfsvoering te overzien en verbanden te leggen. Daardoor kan hij in de volle breedte van de organisatie fungeren. Met zijn resultaatgerichte houding en een coachende leiderschapsstijl is hij een sparringpartner die goed weet te communiceren met alle lagen in een organisatie. Altijd luisterend!! want uiteindelijk maken we samen het verschil: van medewerkers tot en met de board of directors. Dit ongeacht het investeringskader: overheid, investeerders, ontwikkelaars, private ondernemingen, ziekenhuizen, woningbouwcorporaties, financiële instellingen en multinationals.

”Ik houd van klussen, altijd bereid om nieuwe dingen uit te proberen (nieuwsgierig zelfs) en heb ik een sportieve inborst.”

Sander de Jong
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact