Roy Degen

Roy is een ervaren projectleider huisvesting en verhuizing. Een facilitair hart met veelzijdige interesses en kwaliteiten.

Een comfortabele werkomgeving creëren conform de meest hedendaagse inzichten van nieuwe manieren van werken. Dit in een werkomgeving die inspirerend is en eer doet aan de DNA en historie van het bedrijf. Oftewel: van een huis een thuis maken.

Samen met een projectteam en een architect wordt er een ontwerp gerealiseerd dat mooi en sfeervol is, goed voelt en invulling geeft aan de vooraf gestelde uitgangspunten. Roy heeft een nuchtere en probleemoplossende kijk op zaken. Zo ontstaat er een ontwerp dat facilitair praktisch is en verder gaat dan alleen ‘mooi’.

Afhankelijk van de omvang en het onderwerp organiseert Roy in samenwerking met specialisten de realisatie van de bouw, aanbesteding van diverse diensten en de aankoop van bijvoorbeeld meubels en overige inrichting. Uw organisatie wordt maximaal ontzorgd.

Qua verhuizingen heeft Roy brede ervaringen: van 1000 medewerkers kantoor, industriële productielocaties tot 150 appartementen van een zorginstelling. Uw organisatie moet zich richten op de corebusiness. Roy organiseert een verhuizing waarbij rust de kernboodschap is. Een verhuizing kan namelijk een stressvolle aangelegenheid zijn. Door goede communicatie, een toegankelijke en empathische aanpak worden de zorgen weggenomen. Specials en kritische bedrijfsprocessen worden in beeld gebracht en een duidelijke planning wordt opgesteld. Dankzij een intensieve samenwerking met het verhuisbedrijf wordt uw verhuizing een succes!

Roy Degen
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact