Robbert Mittendorff

Ik ben Robbert Mittendorff en gespecialiseerd in Huisvesting, Vastgoed en Projectmanagement. Mijn doel is het ontzorgen van de klant door de wensen vast te leggen in het PvE van de klant en te vertalen naar de bouw en realisatie.

Ik vind mijn vakgebied razend interessant met veelzijdige aspecten als o.a. samenwerking, PvE, Veiligheid, duurzaamheid, klimaat, financiƫle onderbouwing, ICT, LCV, veelzijdige techniek, multidisciplinariteit, PvE en doorschakelen naar de aanbesteding en bouwbegeleiding. Ik vertaal die ervaring naar een plan van aanpak waarin het formuleren van een succesvolle project aanpak en resultaat gerichtheid wordt vastgelegd.

Geen project is hetzelfde; een interactieve start, het samenstellen van het programma wat te maken, de detaillering, de inkoop, aanbesteding, de bouw en uiteindelijk de overdracht naar de gebruiker.

Wat U van mij mag verwachten is complementair en direct effectief zijn, inhoudelijk productief, snel kunnen schakelen, oppakken wat gedaan moet worden, gezellig samenwerken met alle partijen, duidelijk en gericht koersen naar de realisatie van de projectdoelen!

Ik hoop met mijn aanpak een steentje te kunnen bijdragen aan de doelen van de opdrachtgever.

Hier downloaden