Rik Mulder

Rik is gespecialiseerd in hybride samenwerking en digitale communicatie. Hij adviseerde al ruim 300 organisaties bij de uitrol en adoptie van nieuwe, digitale manieren van werken, communiceren en kennisdelen, deels op basis van een platform dat hij zelf mee had ontwikkeld.

Als consultant is Rik inhoudelijk gedreven, analytisch sterk en kan hij goed structureren; houdt hij overzicht, maar gaat hij de diepte in waar nodig; is hij creatief en komt hij met innovatieve oplossingen; en krijgt hij energie van samen projecten realiseren en anderen verder helpen.

Rik publiceert regelmatig over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering en nieuwe manieren van werken, waaronder nu ook de praktische toepassingen en de governance van kunstmatige intelligentie (AI). Hij is vaste auteur bij Frankwatching.

“Ik begeleid organisaties bij digitale transformatie, innovatie en hybride samenwerking. Daarvoor benut ik altijd digitale technologie, maar nooit zonder nieuwe strategie en manieren van werken. Met mijn brede ervaring inspireer ik mensen en organisaties om echt te vernieuwen.”

Rik Mulder
Hier downloaden