Monique de Wert

Project & procesmanager met brede ervaring in het bedrijfsleven. Werkt op het snijvlak van business processen en IT en neemt eigenaarschap voor het behalen van het eindresultaat. Betrekt hierbij de diverse stakeholders actief. Werkt graag samen in teams, weet anderen te motiveren met enthousiasme en dynamiek. En zet medewerkers in op hun kracht.

In mijn jaren in de zakelijke (financiële) sector heb ik uitgebreide en uiteenlopende ervaring opgedaan met project-, proces- en verandermanagement, met name rond business en IT. Ik leidde projectteams en transities en heb ook lijnafdelingen aangestuurd.

Complexe vraagstukken ‘plat slaan’, en zorgen voor een effectieve projectaanpak, zodat resultaten daadwerkelijk worden behaald, daar ga ik voor. Ik hou ervan om te werken in complexe werkomgevingen en samen met/in teams te werken aan overzicht, optimalisatie en heldere werkprocessen. En dat alles in goede afstemming met alle betrokkenen.

Het team bij YNNO heeft allerlei achtergronden en expertises. Ook de open werkomgeving bij YNNO is zeer prettig, overal kom je elkaar tegen. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten, (samen) ter werken en van elkaar te leren.

Ik kijk er naar uit om vanuit YNNO verschillende organisaties te helpen met het optimaliseren en digitaliseren van processen in (agile) werkomgevingen.

Monique de Wert
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact