Marcel van Gent

Mijn naam is Marcel van Gent, sinds 1 november 2021 ben ik werkzaam bij YNNO als principal consultant in het vakgebied digitaal werken.

Ik ben een ervaren project en programma manager met ervaring in verschillende branches. Waaronder de zakelijke dienstverlening, zorg en overheid. Vanuit het doel gedreven zoek ik altijd naar de best passende methodiek en realisatie van een project/programma. Samenwerken vanuit de relatie en elkaar kunnen vertrouwen typeert mijn persoonlijkheid.

“Er is niet zo veranderlijk als de mens. Maar veranderen blijkt best moeilijk”

Naast mijn brede ervaring als project- en programmamanager ben ik ook voor enkele relaties op de stoel van ICT manager geklommen. Samen bouwen aan een sterke ICT afdeling met als doel het komen tot maximale dienstverlening vanuit ICT en maximale ondersteuning aan het primaire proces.

Gaat dit vanzelf? Nee veelal niet. Het neerzetten van systemen en vaststellen van beleid leidt tot een goed basisbeginsel. Echter moet de mens moet ook vooral het nut inzien van hervormingen/herzieningen.

Ik overzie deze behoefte, ben politiek sensitief en spreek de taal van alle gelederen in een organisatie. Als persoon ben ik pragmatisch ingesteld en werk met je samen om te komen tot de best passende oplossing. Analytisch sterk en denken in oplossingen in plaats van problemen kenmerkt mij. Vooral de nadruk op samen en best passende oplossing ben ik een verbinder en zoek vooral dialoog en richting waardoor we altijd met een goed gevoel terugkijken op een project.

Marcel van Gent
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact