Marcel van Bodegom

Ik ben gespecialiseerd in gebouwgebonden installaties. Ik vind het fantastisch om ontwerpers, bouwers en opdrachtgevers te helpen bij het creëren van een optimale leef, leer en werkomgeving. Ik sta voor een multidisciplinaire aanpak en heb veel ervaring met het opzetten en realiseren van projecten.

Dit doe ik als adviseur, projectleider, proces- of projectmanager. Voor de samenstelling van projectteams of bouwteams kijk ik niet alleen naar de technische competenties maar ook naar creativiteit, samenwerken, verbinden en vooruitdenken.

Projecten blijven toenemen in complexiteit, dynamiek en hoeveelheid stakeholders. Ik denk in mogelijkheden en zoek de oplossingen. Het ontwerp en de realisatie van een project moet zich richten op optimalisatie over de totale levenscyclus. Mijn expertise beperkt zich niet alleen tot de installatie techniek, ik heb veel kennis van bouwfysica, duurzaam bouwen en kosten.

Expertises: klimaatinstallaties, elektrotechniek NEN1010, NEN3140, luchtbehandeling, koeling, computerruimtes, commissioning, verlichting, installatietechniek, bouwfysica, integraal bouwen, projectmanagement, procesmanagement, kosten, duurzaamheid, aanbesteden, AW ARW

Marcel van Bodegom
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact