Manon van Santen

“Met veel enthousiasme en een analytische blik ga ik met verschillende teams en organisaties aan de slag om de nieuwe manier van werken te laten omarmen.”

Met een achtergrond in personeelwetenschappen word ik gedreven door het vinden van de balans tussen het realiseren van de organisatiedoelen en het vergroten van de bevlogenheid en het welzijn van de medewerkers. Een win-win situatie? Daar word ik blij van!

Naast een belangrijke basis van een goede, innovatieve werkplek en een passende manier van werken geloof ik dat de inzet van verschillende HR-instrumenten als training en leiderschapsontwikkeling van belang zijn om de verandering zo goed mogelijk te laten verlopen en de doelen te behalen.

Ik zet mijn analytisch vermogen in om erachter te komen wat de organisatie nodig heeft om de verandering succesvol te implementeren en adapteren, maar daarnaast ook flexibel te blijven in de toekomst. In een snel veranderende omgeving is flexibiliteit en aanpassingsvermogen van de organisatie namelijk ontzettend belangrijk! Inzicht hebben in en luisteren naar de behoeften van de medewerkers is hierbij cruciaal.

Manon van Santen
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact