Linda Mostert

Ik ben adviseur Gedrag & Verandering bij YNNO

Ik vind het belangrijk dat werk ook energie geeft. De manier van werken, de werkomgeving en technologie kunnen hier aan bijdragen. Er is regelmatig organisatieverandering nodig. Ik help de mensen om in beweging te komen en gedragsambities te verwezenlijken. Vanuit de gedragswetenschappen benader ik de inherente uitdagingen. Veranderen gaat niet vanzelf, is niet rationeel en volledig te plannen. Onrealistische ambities en belemmeringen vragen om gepaste actie en begeleiding. Veranderingen zijn daarnaast vaak tegennatuurlijk en kosten extra energie. Ik help de mensen en de organisatie desondanks naar het gewenste punt. Mijn belangrijkste uitgangspunt:

‘Gewoon beginnen. Kleine gedragingen helpen je om te leren. Ze kunnen uitgroeien tot nieuwe gewoonten en significante verandering’.

Ik hecht veel waarde aan mijn collega’s. Binnen YNNO help ik mijn jongere collega’s in het zadel en ontwikkel ik samen met mijn zeer slimme, ervaren collega’s kennis en praktische toepassingen. Ik help organisaties ook met (vervolg) vraagstukken die de onderlinge samenwerking, leiderschap, vitaliteit en persoonlijke effectiviteit treffen. Af en toe deel ik kennis online of tijdens presentaties, waar anderen er aan bij kunnen dragen of er hun voordeel mee kunnen doen.

Mijn baan is kortom fantastisch. Ik draag met trots bij aan een maatschappij waarin meer mensen van werk kunnen genieten en daarnaast energie overhouden voor andere belangrijke zaken. ‘Energizing work’ op mijn manier.

Linda Mostert
Hulp nodig?
Neem vrijblijvend contact met ons op.
Contact