Jan-Peter Kastelein

Dr. Jan-Peter Kastelein is gespecialiseerd in het ontwikkelen en implementeren van innovatieve werk- en leeromgevingen voor zowel de publieke als de private sector. Zijn focus ligt op het in lijn brengen van de toekomstige werk- en leeromgevingen van organisaties met hun steeds veranderende werkprocessen en bedrijfsdoelstellingen.

Jan-Peter treedt veelvuldig op als gastspreker tijdens conferenties in binnen- en buitenland. Hij studeerde Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Utrecht, Sociale Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en Human Resource Development aan de Universiteit Twente. Daarnaast promoveerde hij aan Nyenrode Business Universiteit op de invloed van de fysieke werkomgeving op kennisdeling en leren. Tevens ronde hij een MSc in Performance Coaching af aan het Schotse Stirling University. In zijn onderzoekswerk richt hij zich vooral op de vraag hoe het menselijk gedrag beïnvloed wordt door het design van de werkomgeving en dan vooral de effecten op kennisdeling, leren en innoveren. Recentelijk wijdt hij meer van zijn tijd aan het onderzoeken van de impact die de werkomgeving heeft op de gezondheid en het welzijn van medewerkers.

Jan-Peter is voormalig lid van het hoofdbestuur van CoreNet Global, een mondiale vakorganisatie op het gebied van Corporate Real Estate. 

 

Jan-Peter Kastelein
Hier downloaden