Harold Koops van ‘t Jagt

Harold Koops van ’t Jagt is senior consultant en projectmanager bij YNNO.

Samen met de business en IT-teams waarde creëren, tweeledig; waarden ván de klant en waarde vóór de klant. Van de dynamiek binnen die speelvelden krijg ik energie. Stakeholdermanagement, planning, maar vooral het verbinden van teams en hen in hun kracht zetten tekenen mij. Een basis van vertrouwen en transparantie creëren, dienend aan strategie. Verder ben ik graag van A tot Z betrokken bij (de totstandkoming van) een proces en probeer ik liever tien dingen en stuur ik er drie bij, dan dat er eindeloos wordt overlegt en we uiteindelijk geen waarde weten te creëren.

Door mijn opgeleide achtergrond in Human Technology breng ik ook een stukje extra kennis omtrent productontwikkeling en gebruiksgemak, wat het voor mij mogelijk maakt ook een rol te spelen in ontwikkeling van een product of proces.

Ik hoop dat ik je interesse heb gewekt. Graag kom ik een keer koffiedrinken, onze expertise toelichten en om samen te verkennen of jouw vraag aan expertise en onze kennis en ervaring een match zouden kunnen zijn.

Harold Koops van 't Jagt
Hier downloaden