Anne Zandberg

Werk is een spil in de wereld waarin we leven. Het vormt individuen, creëert organisaties en bouwt samenlevingen. Door krachtige trends zoals digitalisering en flexibilisering is de wereld van werk continu in ontwikkeling. En dit stelt organisaties voor nieuwe uitdagingen, bijvoorbeeld wat betreft verbinding en betrokkenheid, digitale samenwerking, en ook kosten-beheer en productiviteit.

Maar naast uitdagingen, bieden de ontwikkelingen in de wereld van werk ook een kans. Nieuwe, digitale manieren van (samen)werken ontsluiten grote hoeveelheden data over processen, relaties en gedragingen binnen organisaties. Deze “digitale voetafdrukken” zijn van grote waarde voor bedrijven. Ze geven een extra perspectief op de dagelijkse realiteit in jouw organisatie en ze helpen om tot slimme inzichten over het werk en de werkomgeving te komen.

Nu is het tijd om organisatie-data te benutten en samen te brengen tot slimme inzichten en overzichtelijke rapportages. Om de wereld van werk nog beter, effectiever en gezonder te maken.

Ik ben Anne Zandberg, adviseur Data & Organisatie bij YNNO. In mijn werk voor YNNO help ik jouw organisatie het volledig potentieel van digitale tools en data te benutten, om jouw wereld van werk beter en humaner te maken. Dit doe ik door complexe materie en een breed scala aan perspectieven te verweven en te vertalen naar een concrete oplossing die aansluit bij de context van jouw organisatie. Mijn belangrijkste doel in projecten is continuous improvement: na afronding van een project is het essentieel dat jouw organisatie de tools en skills heeft om ook in de toekomst slimme inzichten te vergaren om in de continu veranderende wereld van werk te navigeren.

Anne heeft diverse (advies)trajecten in binnen- en buitenland afgerond, gericht op de inzet van technologie en data om nieuwe manieren van werken te realiseren. Opdrachtgevers waarderen haar proactiviteit en snelle associatievermogen.

Anne Zandberg
Hier downloaden