De projectmanagers van YNNO kiezen bewust voor projecten waarvan de resultaten bijdragen aan een nieuwe manier van werken. Ze zijn resultaatgericht zonder zich blind te staren op het projectresultaat. Want nieuwe manieren van werken vragen om meer.

De stelling dat een goede projectmanager ieder project kan managen, durven wij ter discussie te stellen. Onze projectmanagers realiseren zich dat het projectresultaat een hoger doel dient: een nieuwe manier van werken. En daar iedereen in mee krijgen, medewerkers én management, directie én bestuur. Dit binnen tijd en budget. Met en voor uw organisatie stellen zij een gedegen projectplan op.

Nieuwe manieren van werken vragen om een andere aanpak. Een aanpak met meer inbreng en betrokkenheid van de medewerkers aan het projectresultaat dan strikt genomen noodzakelijk is. Van een projectmanager vraagt dit een scherp oog voor de context van het project. En kunnen aanvoelen hoe mensen reageren op ingrijpende veranderingen in hun werk. Niet alle projectmanagers zijn daarvoor in de wieg gelegd. Die van ons wel!

YNNO weet wat iemand tot een goede projectmanager maakt als het gaat om nieuwe manieren van werken. Wij helpen u dan ook aan de geschikte kandidaat.


Alle expertises