Creative Valley

Met de auto

Voor het adres van Creative Valley kunt u het volgende adres invoeren op uw navigatiesysteem: Orteliuslaan 850 (het gebouw naast ons) of Orteliuslaan 750 (het gebouw schuin tegenover ons). Lengte- en breedtegraden: Lon 05°04ꞌ35ꞌꞌO en Lat 52°04ꞌ19ꞌꞌN.

Vanuit de richting Amsterdam (A2)

Neem op de A2 de afslag 8 (Papendorp). Ga door de tunnel en bij de stoplichten rechtsaf en bij de volgende stoplichten linksaf. Ga over het viaduct (u rijdt nu achter ons pand langs) en met de bocht mee naar links. Bij de stoplichten rechtsaf op de Orteliuslaan (dit is een éénrichting weg). Maak na ongeveer 200 meter een U-bocht (steek de busbaan over) en rij een stukje terug. Creative Valley is het laatste pand aan uw linkerhand (zie foto).

Vanuit de richting Breda/Den Bosch (A2)

Neem op de A2 de afslag 8A (Papendorp). Sla onderaan de afslag rechtsaf en blijf de weg volgen. Sla bij de kruising rechtsaf en ga bij de stoplichten rechtdoor. Creative Valley vindt u aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Rotterdam/Den Haag (A12)

Volg op de A12 de borden naar ring Utrecht-West/Utrecht Centrum. Neem de eerste afslag 8A (Papendorp). Sla onderaan de afslag rechtsaf en blijf de weg volgen. Sla bij de kruising rechtsaf en ga bij de stoplichten rechtdoor. Creative Valley vindt u aan uw rechterhand.

Vanuit de richting Arnhem (A12) en de A27 (Hilversum) en A28 (Amersfoort)

Neem vanuit de richtingen A27 en A28 de A12 richting ring Utrecht/Jaarbeurs, Rotterdam/Den Haag/Arnhem, blijf rechts rijden en volg de borden Ring Utrecht/Jaarbeurs/Nieuwegein afrit 16 t/m 18. Neem afrit 16 (Nieuwegein/Papendorp/P+R). Ga bij de stoplichten rechtdoor. Blijf rechts rijden en sla rechts af richting Papendorp (volg borden Papendorp). Ga rechts en gelijk weer links de Orteliuslaan op. Volg de Orteliuslaan voor 1,5 km. Passeer het Domus Medica en CSC gebouw en daarna het VvAA gebouw met nummer 750. Daarna vindt u na 200 meter aan uw linkerhand Creative Valley.

Parkeren

U kunt parkeren onder het Creative Valley pand (beperkt aantal plaatsen beschikbaar) of op het P+R terrein Papendorp (Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht), dit is op 7 minuten loopafstand van ons pand. De kosten zijn € 4,50 per dag.

Let op: er wordt in Papendorp streng gecontroleerd op het parkeren buiten de formele parkeerplaatsen.

Met het Openbaar vervoer

YNNO is vanaf Centraal Station Utrecht (busstation zuid) te bereiken met stadsbus 24 (De Meern)  en vanaf de achterzijde van het Beatrixgebouw (busstation west) met de lijnen 102, 103 en 107. Uitstappen bij halte Papendorp-Noord. Dit is schuin tegenover Creative Valley (zie foto). Voor meer informatie raadpleeg 9292ov.nl.

Binnenkomen bij YNNO

YNNO bevindt zich op de eerste etage van Creative Valley. Bezoekers kunnen zich melden bij YNNO via de intercom in het gangportaal. Het gangportaal is te bereiken via de zijkant van het pand bij de grote stalen deur of via de parkeergarage.