Bas Baks

Ondernemende, resultaatgerichte project en changemanager met ruime ervaring in het bedrijfsleven in de combinatie van  business en  IT. Betrokken en sterk op de relatie. Met zijn effectieve projectaanpak weet hij met zijn mobiliserend vermogen, enthousiasme en verbindende stijl resultaten neer te zetten.

‘Knowledge is power, but enthusiasm drives the change!’

Door diverse functies in de zakelijke (financiële) dienstverlening heb ik veel ervaring in het initiëren en implementeren van complexe (verander)processen en systemen in de business en IT binnen een Agile omgeving, dit ook in combinatie met (internationale) outsourcingstrajecten.

Ik maak me graag snel eigen met de organisatie inclusief de bijbehorende processen en cultuur. Ik weet anderen te motiveren met enthousiasme en dynamiek, waarbij ik mensen inzet op hun kracht. Ik heb een uitgebreide expertise opgebouwd in het opzetten en inrichten van Business Process Management en het digitaal ontsluiten hiervan. Tevens  heb ik ruime ervaring in de uitvoering van complexe data migraties inclusief bijbehorende (BPM) processen en organisatiewijzigingen.

Vanuit de hierboven genoemde trajecten, zeker ook die waarbij outsourcing een  rol speelt,  is het optimaal (digitaal) kunnen samenwerken en delen van informatie zowel op de werkplek als op afstand een must! Bij YNNO komen de verschillende thema’s hieromheen in zijn geheel bij elkaar en kan ik met mijn kennis,  enthousiasme en inzet de gewenste veranderingen omzetten in resultaten.

‘The future starts today, not tomorrow!’

Het is mijn ambitie om u en uw organisatie te helpen bij het realiseren van uw visie/opdracht in lijn met de (digitale) ontwikkelingen, waarbij we vandaag, met drive en werkplezier, realiseren wat morgen nodig is.

 

Bas Baks
Hier downloaden