Wij kijken al decennia naar het werk van organisaties en elke organisatie is absoluut uniek. Tegelijkertijd heeft elke organisatie ook dezelfde vaste patronen: werkprocessen variërend van zeer gestructureerd (de afhandeling van een factuur) tot en met zeer ongestructureerd (het bepalen van een nieuwe productstrategie). Door het in kaart brengen en verbeteren van de processen krijgen we uw structuur helder. Wij creëren digitale werkomgevingen met structuren die staan als een huis. Niet om medewerkers te vangen in regels, procedures of bureaucratie, maar juist hen in staat te stellen het werk onder de knop zichtbaar te krijgen. Juist dat ene woordje “het”, daar gaat het om. Dat “het” is niet te lezen in whitepapers of te leren in een klaslokaal. Dat “het” is het DNA van uw organisatie.

En dat boven water krijgen is een ambacht. Ons ambacht.

SharePoint en Office 365 in hun kracht zetten en houden is onze expertise. De technologie komt tot z’n recht als je het kadert. We kennen de mogelijkheden en limieten. Wij doorgronden begrippen als site collecties, managed metadata, document sets, records, overerving, content types en content rules. Wij weten wat je wel en vooral niet moet doen om SharePoint en Office 365 te laten renderen. Wij blijven bij met de voortdurende ontwikkeling van Office 365 en beoordelen de nieuwe technologieën op hun inpasbaarheid bij de digitale ambities van organisaties. Zodat de omgeving ook naar de toekomst toe blijft renderen.

Het resultaat is een SharePoint / Office 365 omgeving in balans tussen ambitie, werk en technologie. Waar medewerkers intuïtief hun weg vinden, zich herkennen in de structuren en optimaal worden ondersteund. De omgeving klopt, werkt en sluit aan.


Alle expertises