Iris Cornelis

Als adviseur werk ik binnen YNNO op het snijvlak van Digitaal en Gedrag & Verandering, waarin ik mij met name richt op vraagstukken waar mens en IT samenkomen. Dit omvat onder andere de adoptie en begeleiding van gebruikers bij de implementatie van nieuwe systemen, maar bijvoorbeeld ook het optimaliseren van de samenwerking tussen business- en IT-afdelingen binnen organisaties.

Daarnaast houd ik me ook heel graag bezig met het thema samenwerken op teamniveau. Mijn doel is om teams sterker te maken door begrip te creëren onderling en inzicht te bieden in elkaars voorkeuren en drijfveren. Ik geloof dat een effectieve samenwerking de kern vormt van succesvolle organisaties. Door teams te ondersteunen en te begeleiden, help ik graag om aan de slag te gaan met uitdagingen en om hun volledige potentieel te benutten.

In mijn manier van werken probeer ik om mijn enthousiasme in te zetten om mensen te motiveren en inspireren. Ik geloof in een aanpak van het gelijkwaardig betrekken van mensen om succes te behalen. Met een open blik en inlevingsvermogen vind ik het leuk om uitdagingen te bekijken vanuit verschillende perspectieven.

Iris Cornelis