Iris Cornelis

Mijn naam is Iris, en ik ben in december 2021 gestart bij YNNO als adviseur. Ik heb me vanaf mijn studie Communicatie- en informatiewetenschappen altijd erg geïnteresseerd voor de mens en zijn gedrag en beweegredenen. Later in mijn rol als Business Consultant bij een IT-bedrijf heb ik dit verder uitgezocht door mijzelf te specialiseren in het meenemen van mensen in allerlei soorten veranderingen. Ik heb een achtergrond in het begeleiden van agile transities, het coachen van teams in hun nieuwe (agile) manier van werken en het opstellen van veranderstrategieën voor verschillende bedrijven en hun (IT) afdelingen en teams.

Ik ben van mening dat in ieder traject, of het nu gaat om het implementeren van een nieuwe technologie, het transformeren naar een nieuwe (digitale) manier van werken of het willen verbeteren van de onderlinge samenwerking tussen teams, het menselijke aspect hierin een grote en belangrijke rol speelt.

Bij YNNO ga ik met heel veel enthousiasme en energie aan de slag met vraagstukken op het gebied van (digitale) veranderingen en de manier waarop deze geïmplementeerd kunnen worden.

Iris Cornelis