In de 1,5 meter organisatiescan zijn 39 vragen waarvan 33 stellingen opgenomen over de thema’s huisvesting en werkplek, digitaal werken, gedrag en verandering en vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Elk thema wordt apart bevraagd en afgesloten met ruimte om aanvullende opmerkingen te plaatsen bij jouw antwoorden. Door op de knop ‘volgende’ te klikken, kom je bij het volgende thema terecht. Geef bij elke stelling aan of deze van toepassing is op jouw organisatie, door een score op de antwoordschaal te selecteren.

Het invullen van de scan duurt circa 15 minuten. Na het invullen van de scan stelt YNNO een rapportage op met een samenvatting van jouw respons, onze analyse van de resultaten en een advies voor vervolgstappen. Het opstellen van dit rapport duurt maximaal één werkdag en wordt per mail naar je toegestuurd. Heb je behoefte om met één van onze adviseurs door te praten over deze organisatiescan? Vergeet dan niet om in de vragenlijst aan te geven dat je vrijblijvend teruggebeld wilt worden.

1,5 meter organisatiescan

Step 1 of 5 - Huisvesting & werkplek