YNNO richt zich op nieuwe manieren van werken maar daarnaast steunen wij ook graag goede initiatieven en dragen ons steentje bij aan goede doelen.

Dat het leven niet altijd vanzelfsprekend is, daar weet onze collega Nick Lettink je meer over te vertellen. Nick is al jaren werkzaam binnen ons bedrijf als adviseur op het gebied van werkplek & huisvesting. Enkele jaren geleden is er bij zijn vriendin Carmen de ziekte van Lyme geconstateerd, een ziekte wat grote gevolgen met zich mee brengt voor het dagelijks leven van Nick en Carmen. Nick schrijft hierover:

Inmiddels al meer dan 10 jaar geleden kreeg Carmen de ziekte van pfeiffer, waarvan ze eigenlijk nooit helemaal wist te herstellen. Sinds die tijd is Carmen constant op zoek geweest naar welke ziekte ze heeft en hoe ze hiervoor behandeld kan worden. Onderzoeken in het ziekenhuis liepen uit op niks en behandelingen in Nederland brachten haar weinig succes. In deze periode van onze zoektocht is de gezondheid van Carmen steeds slechter geworden. Waar eerst haar studie al moeizaam begon te worden, werden op termijn ook haar romans vervangen door luisterboeken voor de momenten waarop ze energie heeft. Ook zijn haar energieke stapjes vervangen door een rolstoel, zodat ze op haar goede momenten kan genieten van de frisse buitenlucht. Sinds 2 jaar weten we dat dit alles komt door de ziekte van Lyme en is Carmen onder behandeling in België. De zware behandeling die ze ondergaat moet haar de komende jaren langzaam beter gaan maken en haar vrolijke glimlach weer verder terugbrengen.

Deze behandeling is niet kosteloos, wordt helaas niet vergoed door de verzekeraar en inmiddels begint het spaarpotje van Carmen na al deze behandelingen ook leeg te raken. Voor de behandeling van Carmen is er ongeveer €10.000,- per jaar nodig. Om nog een intensief jaar van behandelingen te kunnen betalen en Carmen weer een stukje beter te maken zijn haar familie en vrienden verschillende initiatieven gestart. Één van die initiatieven is door mee te doen aan het evenement ‘Lopen voor Lyme’. Met een team van 17 lopers laten zij zich sponsoren.

Lopen voor Lyme

Lopen voor Lyme is een wandel en hardloop event voor Nederlandse chronische Lymepatiënten. De deelnemende teams proberen funding op te halen voor de patiënten waar ze voor lopen. Zo wordt er  met Team Carmen gelopen op het lopenvoorlyme.nl evenement! Dit samen met meer dan 100 teams met in totaal meer dan 1000 lopers.

De lopers van Team Carmen organiseren naast het evenement verschillende activiteiten om het benodigde bedrag bij elkaar te verzamelen. Zo fietsen zij naar Brussel en terug waarmee zij symbolisch de strijd van Carmen en de behandeling in Brussel laten zien, verkopen zij zakjes paaseitjes en organiseren zij benefietfeestjes. Ook kunnen bedrijven sponsoren in ruil voor een eervolle vermelding van het bedrijfslogo op hun shirts, spandoek tijdens het evenement en op social media. Met al deze initiatieven en social media hopen zij meer bekendheid te geven aan de ziekte en de behandeling van Carmen en donaties te ontvangen zodat zij haar behandeling kan voortzetten.

Wij als YNNO willen hier graag hoorbaarheid aan geven en steunen dit initiatief. Daarbij hopen wij dat de behandeling voor Carmen aanslaat en zij weer optimaal van het leven kan gaan genieten.

Doneren

Wil jij Carmen steunen? Dit kan door te doneren via http://www.lopenvoorlyme.nl/team/team-carmen/.

Neem eens een kijkje op: https://www.facebook.com/teamcarmenlopenvoorlyme/