Vacature : Medior Consultant Workplace Strategy

Wij zijn opzoek naar een Medior Consultant Workplace Strategy. Heb jij kennis op het gebied van huisvesting en/of werkplekontwikkeling? En ervaring met onderzoek op het gebied van de werkomgeving? Lees hier de volledige functieomschrijving en solliciteer!

Vacature : Projectmedewerker Huisvesting

Wij zijn opzoek naar een Projectmedewerker huisvesting. Ben jij een resultaat- en klantgerichte professional met ervaring en interesse in bouw- en huisvestingstrajecten? Lees hier de volledige functieomschrijving en solliciteer!

Vacature : Stagiair(e) secretaresse – eventassistente

Wij zijn regelmatig op zoek naar een Stagiair(e) secretaresse – eventassistente. Ben jij een flexibele duizendpoot, houd je van de combinatie van secretariële – en horeca werkzaamheden en wil je hierin groeien? informeer naar de mogelijkheden! Lees hier de volledige functieomschrijving.

Vacature: Medior Consultant Digitaal Werken

Wij zijn op zoek naar een Medior Consultant Digitaal Werken (fulltime). Je focus is gericht op de bits, digitaal werken, SharePoint (Online) en Office 365. Lees hier de volledige functieomschrijving.

Wij zijn altijd op zoek naar Nieuw Talent

Als nieuwe collega ben jij net als wij; je werk is je passie en je bent altijd op zoek naar nieuwe oplossingen. Je bent ambitieus, je gaat voor het vak, je gaat voor je collega’s en je gaat voor je klant. Samenwerking staat hoog in jouw vaandel. Je wilt verantwoordelijk zijn voor je eigen resultaat, je eigen groei en ontwikkeling. Je hebt het ondernemerschap in je.

Als adviseur van YNNO kun je mede-eigenaar worden van een internationaal opererend en innovatief bedrijf met aansprekende klanten. Denk je dat het iets voor je is? Stuur dan een open sollicitatie of reageer op een vacature.

Je kunt je CV met je motivatie mailen naar Pieter van der Laan via solliciteer@ynno.com.