Vacature: Interim Projectleider Digitaal Werken

YNNO is voor haar klanten op zoek naar talentvolle Interim professionals.

Wat bieden we?

YNNO staat al bijna twee decennia bekend als een innovatief, inspirerend en toonaangevend adviesbureau op het gebied van ‘nieuwe manieren van werken’. Wij ondersteunen klanten op het gebied van business process management, digitaal werken, innovatieve huisvesting en vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Met een ons vast team van vakspecialisten en programma/project managers slagen we er al jaren in om complexe projecten op een innovatieve en aantoonbaar succesvolle wijze tot een goed einde te brengen. Naast mooie opdrachten bij toonaangevende opdrachtgevers bieden wij onze interim professionals de mogelijkheid om in samenwerking met talentvolle YNNO-collega’s en andere interim professionals te werken aan nieuwe producten en diensten. Je werkt vanuit ons kantoor in Utrecht (dat als enige kantoor in Nederland de Rietveld ontwerpprijs won), met als werkgebied heel Nederland en België.

Wat verwachten wij van jou?

Vanaf de start tot en met de oplevering van een project zorg je voor de coördinatie, aansturing en communicatie met alle stakeholders. Zowel binnen je team als binnen de klantorganisatie. Door jouw inbreng verloopt het project succesvol. Belangrijk is dat je ons kunt vertegenwoordigen bij opdrachtgevers en daar in teams aan ‘Digitaal Werken’-trajecten werkt. Veelal (maar niet uitsluitend) zijn deze trajecten gebaseerd op Microsoft technologie en applicaties. Een praktische insteek en ‘weten waarover je het hebt’ zijn daarbij leidraad voor ons. En dat is tevens wat we van jou verwachten. Het resultaat van je inzet daarbij is een geïmplementeerde en goed renderende Office 365, Azure cloudomgeving en nieuwe gemanagede devices waar de gebruikersorganisatie en de IT afdeling optimaal mee functioneren. Waar medewerkers intuïtief hun weg vinden, zich herkennen in de ingerichte informatiestructuren en optimaal worden ondersteund. De omgeving klopt, werkt en sluit aan.

Wat vragen wij verder?

  • Een afgeronde HBO en/of academische opleiding in een relevante richting. Dat wil zeggen: (Technische) Bedrijfskunde, Informatica of bijvoorbeeld een relevante studie op een van de drie Technische Universiteiten in Nederland.
  • Je hebt drie tot zes jaar werkervaring in het managen van complexe, multidisciplinaire ICT-projecten, binnen (Rijks-)overheden, de bancaire- en verzekeringssector en/of de energiesector en beschikt over een (actueel) netwerk in die sectoren. Je bent goed ingevoerd in de principes van implementatiemanagement en hebt aantoonbare ervaring met software-omgevingen als Office 365 met SharePoint en Teams.
  • Daarnaast is certificering op het vlak van verandermanagement en user adoption (PROSCI/ADKAR) of projectmanagement (Agile/Scrum, Prince en/of IPMA) een pre.
  • Je beschikt daarenboven over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Tenslotte ben je in het bezit van rijbewijs B.

Hoe kom je met ons in contact?

Pas jij in bovenstaand profiel en wil jij ons team versterken? Stuur dan jouw CV én een uitgebreide motivatie waarin je laat zien waarom juist jij de ideale kandidaat bent voor YNNO, naar solliciteer@ynno.com. Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Jan-Peter Kastelein via 030-7670500.