Vacature: Startende Projectmanagers Huisvesting gezocht bij YNNO

Youmeet

Begin je carrière bij een toonaangevend adviesbureau!

Ben jij net afgestudeerd of heb je 1 tot 2 jaar werkervaring en ben je klaar om de wereld van werkplekinnovatie te betreden? Wil je werken in een dynamische omgeving waar jouw frisse ideeën en enthousiasme worden gewaardeerd? Dan is YNNO op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Bij YNNO krijg je de kans om als junior projectmanager een belangrijke rol te spelen in het realiseren van nieuwe manieren van werken. Je werkt nauw samen met een senior projectmanager en leert de kneepjes van het vak terwijl je actief betrokken bent bij projecten vanaf de eerste schets tot aan de oplevering. Je dag kan bestaan uit het bijwonen van ontwerpteam overleggen, het vertegenwoordigen van de belangen van onze opdrachtgevers en het coördineren van verschillende projectfasen.

Je gaat aan de slag met diverse projecten zoals het verbouwen van een kantoor en het begeleiden van een ontwerpteam om te komen tot een nieuw werkplekconcept. Dit alles doe je in een inspirerende omgeving, omringd door collega’s die net zo gedreven zijn als jij. En natuurlijk ben je ook aanwezig bij onze sportieve teamactiviteiten en de gezellige vrijdagmiddagborrels!

Wat breng je mee?

 • Een relevante academische opleiding: Bouwkunde, Facility Management, Vastgoed of Technische Bedrijfskunde.
 • Enthousiasme en leergierigheid: Je bent klaar om je eerste stappen in projectmanagement te zetten.
 • Teamspirit: Je werkt graag samen en draagt bij aan een positieve teamdynamiek.
 • Flexibiliteit en initiatief: Je denkt in oplossingen en past je makkelijk aan veranderingen aan.
 • Communicatieve vaardigheden: Je kunt goed schakelen tussen opdrachtgevers, gebruikers en leveranciers.
 • Een rijbewijs: Je werkgebied is heel Nederland, dus mobiliteit is belangrijk.

Waar ga je werken?

Bij YNNO heb je de vrijheid om te werken waar jij je het prettigst voelt: thuis, op ons bekroonde kantoor in Utrecht, of op locatie bij de klant. Ons kantoor, het enige in Nederland dat de prestigieuze Rietveld ontwerpprijs heeft gewonnen, biedt een inspirerende werkomgeving. Daarnaast werken wij voor toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland.

Wat bieden wij jou?

 • Een vliegende start van je carrière: Werk aan uitdagende projecten en leer van ervaren professionals.
 • Een dynamische werkomgeving: Onze cultuur is open, innovatief en gericht op samenwerking.
 • 33 vakantiedagen: Genoeg tijd om te ontspannen en nieuwe energie op te doen.
 • Een aantrekkelijk salaris en extra’s: Een 13e maand (bij het behalen van de gezamenlijke bedrijfsresultaten), vergoeding of leaseauto, OV-kaart en onkostenvergoeding.
 • Gezellige teamactiviteiten: Regelmatige sportieve activiteiten, vrijdagmiddagborrels, en jaarlijkse uitjes, inclusief een buitenlandse studiereis.

Solliciteer nu!

Ben jij die enthousiaste starter die wij zoeken? Wil je bijdragen aan de werkplekken van de toekomst en tegelijkertijd jezelf ontwikkelen? Solliciteer dan nu bij YNNO en zet de standaard voor morgen! Voor meer info kun je contact opnemen met Menno via 06 – 30 10 54 88.

Sluit je aan bij ons team en geef je carrière een vliegende start – we kijken uit naar je sollicitatie! Hopelijk drinken we snel een kop koffie bij ons op kantoor!